Ahoj mohl by mi někdo poradit?
Je tu někdo kdo se orientuje v suno AI?
Je to generátor hudby.
Podařilo se mi muzikální, temné fantasy, hospodský popěvek, námořnická, ale teď dělám něco jako rychlejší indiánskou modlitbu. A přes všechny útrapy se mi nedaří tomu ai vnutit aby zpívala jen dívka. Když ho přesvědčím že to je spíš ukolébavka tak je to zase moc pomalé. I když dáme fo promptu sólo 16 letá dívka žádné pozadí a nástroje tak je z toho buď popík nebo mi tam coe bubny což ještě jde nebo vokály do pozadí nejhorší je že mi tam cpe elektronické pozadí které tam ale vůbec nechci. Už si v celku nevím rady.
Nemáte tip jak to obejít?
Mám pouze free verze. Podotýkám s češtinou si umí poradit. Dělám si písně pro dokreslení kampaní v TTRPG.
Píseň v suno ai
Moderátor: Mods_senior
-
pidlo
- Level 4

-
HelFix
- Level 4.5

Re: Píseň v suno ai
Zkus pro promptování promptcowboy.ai
Napíšeš svůj prompt a on ti ho vylepší, napiš tam, že je to pro suno ai.
Napíšeš svůj prompt a on ti ho vylepší, napiš tam, že je to pro suno ai.
-
pidlo
- Level 4

-
SGvagon
- Level 2.5

V nové verzi 5.5 stačí napsat do stylu Woman singer a bude ti zpívat pouze žena
.
-
pidlo
- Level 4

-
SGvagon
- Level 2.5

I tak by to mělo fungovat i na starších verzích. Koukám na svoje prompty a někde jsem pro vynucení pouze mužského nebo ženského hlasu využil "female singer, male singer" . Každopádně osobně doporučuji si zaplatit alespoň na jeden měsíc PRO verzi a vyzkoušet aktuální verzi 5.5 . Osobně jsem čuměl jak už dokonalé to je, rozumí to všemu co tomu napíšu. Chci živý koncert s publikem? Něco ve stylu Star Trek znělky? Nebo něco alá Pán Prstenů? Absolutně žádný problém a dechberoucí písničky.
Do PM zasílám některé ukázky
.
Do PM zasílám některé ukázky
-
mmmartin
- Moderátor
pidlo: Necituj předchozí příspěvek, okno pro odpověď se otevře po po kliknutí na tlačítko Odpovědět.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11