Čau,
včera jsem normálně byl na ICQ, dnes přijdu ze školy a prý špatné heslo. No na 10000000000% ho píšu správně, takže mě snad napadá jen hack?
Nechal jsem si na mail poslat nové heslo, zatím nepřišlo (cca 3 hodiny zpět). Už jsem si udělal nové, ale nechci to staré ztratit, mám ho 5 let, nikdy sem žádné jiné neměl. Sice už jsem si většinu kontaktů přidal do nového, abych se ujistil, že někdo neposílal nějaké s*ačky.
Nevíte, jak bych toto mohl řešit?
Nemůžu se přihlásit na ICQ!!! Vyřešeno
Re: Nemůžu se přihlásit na ICQ!!!
skus jinýho klienta
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Re: Nemůžu se přihlásit na ICQ!!! Vyřešeno
QIP, ICQ 6 ... nejde
kamošovi to dělalo taky že se nemoh přihlásit ve škole ale doma mu to jelo teda někdy mu to tam taky nešlo, ale zachvilu to zase šlo nemám tušení co to je
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:kamošovi to dělalo taky že se nemoh přihlásit ve škole ale doma mu to jelo teda někdy mu to tam taky nešlo, ale zachvilu to zase šlo nemám tušení co to je
Zkoušel jsem to i na jiném PC (se stejnou IP no) a nešlo. Ostatní účty (sestra, můj nový) v pohodě.
EDIT: Sakra neni nic vyreseno sem se uklik

Jestli ti pořád nepřišlo heslo na e-mail (pokud tu schránku e-mailu ještě používáš), tak ti účet jistě někdo ukradl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1387
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15