Problém s ICQ
Problém s ICQ
potřeboval bych poradit s ICQ, stalo se mi, že mám některé uživatele v seznamu offline a oni jsou při tom normálně online, no prostě se mi tam zobrazí, že nejsou připojeni. ostatní kámoši je vidí normálně online. prosím poradtě mi co s tím
Dalsi problem videohovor
Nedari sa spojit videocovor cez ICQ, nadvezuje ssa spojenie a po case sa rozpadne, som za firewalom, mam otvorene porty 5190-5200 a nic... prosim pomozte..
Hledal jsem řešení tohoto problému na netu. Je zajímavé, že tento problém má více uživatelů ICQ, ale zatím jim nedal nikdo správnou odpověď jak ho vyřešit. A to jsou tam dotazy staré několik měsíců. Asi je třeba hledat hlouběji. Zkus to.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
No je možný že tě můžou mít danýho abys je vždycky viděl jako offline to taky někdy dělam ne jako že maj status neviditelný ale že tě maj nastavenýho v takovym seznamu abys je viděl pořád za jakejchkoli okolností offline nebo jestli víš že to tak neni tak zkus přeinstalovat ICQ nebo zkus jinou verzi a popřípadě zkus jinýho klienta třeba trillian,miranda im a jim podobný sám používam mirandu je podle mě lepší a vymakanější pokud máš teda nějakej ten pack nebo si ho uděláš sám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4008
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06