Program na vyhledávání a stahování ovladačů ?
Moderátor: Mods_senior
Program na vyhledávání a stahování ovladačů ?
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda existuje nějaký program který vyhledá v PC ovladače které je potřeba stáhnout , a následně je stáhne a nainstaluje !? Často přeinstalovávám Windows ,takže klidně placený soft. !
Ve správci zařízení mám po reinstalaci několik ! a rád bych se jich zbavil nějak jednoduše a k tomu by mi pomohl nějaký program jak jsem zmínil. Už jsem o něčem takovém slyšel, jinom ho nemůžu najít a budu rád za každou radu. Děkuju
Re: Program na vyhledávání a stahování ovladačů ?
Nechci nějak odporovat, ale přece jenom, není si to lepší stáhnout manuálně než přes nějaké typy těchto programů, už jen kvůli čistému svědomí a klidu duše.
Já používám Driver Genius anebo Driver Magician. Jsou i Driver Max, MyDrivers apod. Na netu je toho spousta.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- smola26
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Driver genius stačí stáhnout Trial verze ta ti jenom najde aktializace všech ovladaču ty si pak najdeš nan netu podle verze a názvu co napsal program.Když si koupíš licencii tak ten program ti ty programy stáhne a nainstalje je t ona tobě .
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
k tomu poslednímu od Smola26. "...kdyz si koupíš licencii tak ten program ti ty programy ... ?" ty progrmy nebo aktualizace si myslel asi vid
ja jinom aby to nestahovalo ještě něco dalšího.
Jinak moc děkuju
Jinak moc děkuju
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 11512 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Daminekkkk