Příspěvekod liborek » 11 čer 2011 22:18
Mám právě čistou instalaci XP a blb jsem si v euforii nainstaloval trial NERA.Chtěl jsem něco vypálit a zrovna nebylo nic nainstalovaného a ten trial jsem měl po ruce.Pak jsem se ho chtěl zbavit,odinstaloval jsem ho ,ale po veškerém dalším čištění a po použití i utility od výrobce/možná jsem ji měl použít přímo na odinstalování/mě zůstala hromada *dll souborů ve složce C:\ProgramFiles\ Common files.Většina šla smazat,ale dva soubory nejdou.Je to možná blbina,ale momentálně mě štve,že na mém "panenském" počítači mám hned zkraje balast.Byl by nějaký nápad jak je smáznout?Možná by se to vyřešilo znovunainstalováním toho trialu a zkusit ho odstranit hned utilitou,ale pokud by to nefungovalo,nechci podstupovat novou instalaci a hledání zbytků všude po počítači.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Sob Čer 11, 2011 10:27 pm) ---
Tak teď jsem jeden soubor znovu zkusil a smáznul se,takže je zřejmě něco používá a nejdou odstranit,jenže co?Tak jsem restartoval abych vypnul co nejvíce aplikací,ale ten jeden stále odolává

Mimochodem jedná se o nerodigitalext.dll.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.