Přepínání jazyku z Čj na jiný při puštění programu??
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Přepínání jazyku z Čj na jiný při puštění programu??
Nazdar, mám takovej malej problém, lze nějak nastavit, aby se mi při spuštění vybraného programu automaticky přepnula klávesnice např. na anglickou? Sice znám zkratky levý ALT+Shift, nebo bych si mohl přepnout klávesnici myší na panelu jazyků, ale vždy na to zapomenu... Jde mi o MS Visual Studio, kde prakticky používám jen angličtinu a jsem zvyklej na anj klávesnici...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Klikni pravým myšítkem na ikonu jazyků vpravo dole na liště a vyber Nastavení a v zobrazeném okně si zvol výchozí jazyk při spouštění počítače.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mno, mám dojem, že Verxesovi jde o to, aby se mu např. při spuštění programu Visual Studio přepla klávesnice na anglickou a třeba při startu Excelu na českou - automaticky. Tak to alespoň chápu já. A obávám se, že to asi nejde.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To máš pravdu, to také netvrdím, ale pokud požívá nejčastěji angličtinu, tak mu to může vyhovovat. Jiné řešení by bylo asi podstatně složitější, ale ať si případně vyjádří renomovaní odborníci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Luboš píše:Mno, mám dojem, že Verxesovi jde o to, aby se mu např. při spuštění programu Visual Studio přepla klávesnice na anglickou a třeba při startu Excelu na českou - automaticky. Tak to alespoň chápu já. A obávám se, že to asi nejde.
Přesně tak, ale já si taky myslim že to nastavit nejde.. spíš to vyřeší nějakej special prográmek..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3292
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:34
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8106
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-