šetřič obrazovky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak se podívej do nastavení Spybotu, zde nemáš v části rezidentní zaškrtnut TeaTimer. Může to být tím. Zruš zaškrtnutí a zkus zda po restartu bude šetřič chodit. Pak můžeš zase TeaTimer zaškrtnout. Případně to může dělat i jiný ochranný rezidentní program.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Tak se podívej do nastavení Spybotu, zde nemáš v části rezidentní zaškrtnut TeaTimer. Může to být tím. Zruš zaškrtnutí a zkus zda po restartu bude šetřič chodit. Pak můžeš zase TeaTimer zaškrtnout. Případně to může dělat i jiný ochranný rezidentní program.
Spybot je taky v pořádku. Pokud vím, tak jediným zbývajícím ochranným rezidentem, který mám je AVAST.
Má sice svůj specielní spořič AVAST!, který údajně dokáže spolupracovat s většinou ostatních spořičů, ale ani tento speciální spořič AVAST! nefunguje.
kony
Pic píše:Napadají mne už jen 2 možnosti a to poškozené Windows, nebo nezakazoval jsi některé služby OS?
Nevzpomínám si, že bych zakazovala nějakou službu OS. Ale nevím jak by se to dalo zjistit. Pokud se týká samotného OS, pro začátek jsem zkusila otestovat systémové soubory pomocí programu Sfc /Scannow a kontrolu registrů pomocí programu registry cleaner a opět žádná změna. Nechci se nějak unáhlit, mám na PC dost vlastních souborů ke zpracování. Chci poděkovat za odpovědi a pokud Tě třeba ještě něco napadne tak budu ráda. Ještě jednou díky.
kony
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mwav.exe též v závěru logu uvede i poškozené soubory Windows pokud nějaké najde. Zkus ještě jednou to projet MWav.exe, ale nejdříve aktulizuj a pak klik na Scan&Clean. Ne jen Scan! Podívej se na konec logu, zda nehlásí nějakou chybu, kterou neopravil.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic píše:Mwav.exe též v závěru logu uvede i poškozené soubory Windows pokud nějaké najde. Zkus ještě jednou to projet MWav.exe, ale nejdříve aktulizuj a pak klik na Scan&Clean. Ne jen Scan! Podívej se na konec logu, zda nehlásí nějakou chybu, kterou neopravil.
Zkoušela jsem znovu MWAV po aktualizaci, ale opět bylo vše v pořádku. Nakonec jsem vyzkoušela "Výběrové spuštění" systému a postupně jsem zkoušela spouštět jednotlivé části. System.ini byl v pořádku, win.ini taky. Nakonec jsem vylučovala programy po spuštění a narazila jsem na program Power Cinema, přesněji řečeno problém dělal PCM Service1, který se asi spouštěl automaticky. Pokud ho nedám spustit, jdou všechny spořiče. Zatím to mám nastaveno tak a jsem bez pronlémů, ale zajímalo by mě přesněji o co jde. Pokud mi to někdo vysvětlí, budu ráda. Ještě jednou díky za odpovědi.
kony
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3777
-
od CrossSK
Zobrazit poslední příspěvek
07 črc 2024 13:38
-
- 0
- 1530
-
od Vítek Pokorný
16 dub 2025 11:34
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 5910
-
od Kogaku
09 bře 2025 03:30
-