Písmo pro XP

...

Moderátor: Mods_senior

JennyK.
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Písmo pro XP

Příspěvekod JennyK. » 13 čer 2007 09:44

Ahoj,

prosím někoho o pomoc ... jednoho dne se mi rozházely fonty ve Windows XP Prof., asi to bylo tím, že jsem si nainstalovala nějaký nový. Každopádně teď to potřebuju vyřešit tak, že tu složku vymažu a hodim tam zpátky jen ten standardní balík písem, co má XP ... Ale nemůžu to nikde najít, ani třeba seznam jen ...

Tak prosím někoho, kdo by mi to někam upnul... moc, moc, moc prosím.. :oops:

A ještě bych se chtěla zeptat - jaký je defaultní písmo ve Firefoxu? To mám taky změněný a chtěla bych zpátky to klasický a nevim, které to bylo..

.. + na icq se mi taky v kontakt listu udělalo jiný písmo, nevíte někdo, co s tím? Jestli se to opraví, pokud zpátky vrátím klasické písmo? ...

DĚKUJU PŘEDEM ZA POMOC! :idea:

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 13 čer 2007 11:24

Vyzkoušej pravým klikem na plochu, pak Vlastnosti a v záložkách Motivy a Vzhled překontroluj nastavení. Zkus třeba změnit na jiné a uvidíš, co ti to provede. Toto všechno je za předpokladu, že jsi jednotlivé písma neodinstalovala. Jsou totiž standardní písma, které musí být v systému vždy.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

JennyK.
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod JennyK. » 13 čer 2007 11:55

Luboš píše:Vyzkoušej pravým klikem na plochu, pak Vlastnosti a v záložkách Motivy a Vzhled překontroluj nastavení. Zkus třeba změnit na jiné a uvidíš, co ti to provede. Toto všechno je za předpokladu, že jsi jednotlivé písma neodinstalovala. Jsou totiž standardní písma, které musí být v systému vždy.

Právě že jsem si našla nějaký nový, tak jsem si je nainstalovala k těm původním a všechno bylo v pohodě, ale po pár dnech se mi to takhle rozházelo, tak jsem pomalu začla mazat ty nový,ale už vůbec nevim, jaký a kolik je těch původních, proto potřebuju, aby mi to někdo někam upnul tu klasickou složku "Fonts" ... a nahradím to abudu mít jistotu, že to mám tak, jak to má být... :|

JennyK.
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod JennyK. » 13 čer 2007 12:55

TAK UŽ MÁM VYŘEŠENO 8)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”