Prosím vás, sháním software, který bude v mnou nastaveném intervalu zálohovat složky, soubory v pevných cestách apod. na USB Flash Disk do složky kterou si vyrobí a bude se jmenovat třeba podle datumu v daný den zalohy co program udělá.
Potřebuji aby to dělal automaticky sám při zachování složkové struktury a já se o to nemusel starat. Když bude probíhat záloha druhá, tak aby se vytvořila nová složky zase s názvem datumu dne zálohy a zalohoval tam data přesně stejně jako u první. Při třetí bych už chtěl, aby se první komplet smazala a opakovala stejný proces co třeba u první nebo druhé (záloha mnou určených dat co jsem tenkrát nastavil do složky s názvem datumu dne zálohy na USB flash disku)
Program musí být freeware kvůli firemní evidenci sw. jedná se mi že pár lidí chce mít zálohované data touto cestou. Cloud nemáme, free cloud je dnes nebezpečné využívat jako dropbox (nárokujou si zneužití dat a člověk neví zda jsou jeho data v soukromí a diskrétnosti) a server disky místní sítě jsou malé (na větší nemáme a ty malé už jsou plné důležitějšími věcmi) Děkuji moc