Dobrý den,
Mám disk na kterém jsou win Xp a duležita data, Windows se bouhužel nenačtou, tak jsem disk připojil do jineho PC. Bohužel se ovšem nedostanu do složky v Documents and Settings, která se jmenuje stejne jako muj účet a jsou tam všechna data. Pro přístup do tohoto účtu jsem musel zadávat heslo a některé soubory byly jako soukromé...., no a ted z jineho pc se k tem datum nemuzu dostat.. Lze nějak dostat tyto data z toho disku ?
Předem moc Děkuji za odověď
Zakazaný přístup do Documents and Settings
Co tím myslíš, že byly soukromé? Pokud jsi měl zaškrknuto šifrování, tak tě asi nepotěším. Pokud ne, najeď si na vlastnosti složky v průzkumníku, zruš jednoduché sdílení, poté si najeď na vlastnosti té konkrétní složky(DocAndSet) a přidej svůj učet s full control(nejvyššími právy), popřípadě v možnostech upřesnit převezmi vlastnictví této složky. Pak by ses tam měl dostat. Pokud jsi ale zadal atribut šifrování, tak je to pápá. Do budoucna budeš-li šifrovat, doporučuji předem použít nástroj cipher.exe, který ti umožní si šifrovací klíč vyexportovat, ten si někde dobře uložit a v případě havárie si jej můžeš naimportovat do nové instalace a dostat se tak k šifrovaným datům systémem wXP (služba EFS).