...

Moderátor: Mods_senior

heluli
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod heluli » 08 zář 2007 08:15

Mám dotaz ! Je možné v ICQ se nějak nabourat do probíhající komunikace cizích lidí? Totiž dcera přišla s tím, že jejich kamarád má mít údajně software, který toto umožňuje a prý přesně ví, co si holky píšou !
Předem díky

Reklama
cybernovi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

čist

Příspěvekod cybernovi » 08 zář 2007 08:53

přečti si tuten článek, konkrétně pár posledních odstavců:

http://www.lupa.cz/clanky/jak-ukrast-icq-informace/

Laidsky řečeno: pokud kamarád bydlí v jiném domě než obě kamarádky (neni na stejné síti) tak odposlouchání komunikace jde jen s velkými znalostmi a pokud obě kamarádky používají program ICQ, který mají nainstalovaný v PC (nepřihlašuji se prez stránky go.icq.com) tak to je též překážka. Přez ty stránky to jde . //toť můj názor, jeste kdyžtak dej v google.com hledat ,,sniffing icq" nebo neco podobného, a prohledej.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 08 zář 2007 09:04

kolik je tomu klukovi 13?? já bych se vůbec takovými chytrolíny co říkají že se ti umí nabourat do systému apod. buď chce udělat machra nebo postrašit holky že vidí co si píší
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

heluli
nováček
Stav:

Příspěvekod heluli » 08 zář 2007 09:43

zao píše:kolik je tomu klukovi 13?? já bych se vůbec takovými chytrolíny co říkají že se ti umí nabourat do systému apod. buď chce udělat machra nebo postrašit holky že vidí co si píší

Je to 30 letý chlap a dost machr přes PC. Ale to je jedno, jen jsem chtěla vědět, jestli je to technicky možné

heluli
nováček
Stav:

Re: čist

Příspěvekod heluli » 08 zář 2007 09:49

cybernovi píše:přečti si tuten článek, konkrétně pár posledních odstavců:

Laidsky řečeno: pokud kamarád bydlí v jiném domě než obě kamarádky (neni na stejné síti) tak odposlouchání komunikace jde jen s velkými znalostmi a pokud obě kamarádky používají program ICQ, který mají nainstalovaný v PC (nepřihlašuji se prez stránky go.icq.com) tak to je též překážka. Přez ty stránky to jde . //toť můj názor, jeste kdyžtak dej v google.com hledat ,,sniffing icq" nebo neco podobného, a prohledej.

Díky za odpověď, z článku vyplývá, že to tedy jde. Ten člověk je machr přes PC a komunikační technologie, takže pro něho to zřejmě není žádný problém.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Re: čist

Příspěvekod jkmaxfli » 08 zář 2007 09:53

heluli píše:
cybernovi píše:přečti si tuten článek, konkrétně pár posledních odstavců:

Díky za odpověď, z článku vyplývá, že to tedy jde. Ten člověk je machr přes PC a komunikační technologie, takže pro něho to zřejmě není žádný problém.

Samosebou že to jde,znám taky takového člověka ,který chrápe v posteli s počítačem a je to machr přes komunikační technologie,takže nabourat se na icq,skype atd. není pro takové lidi vůbec problém,stačí si zjistit IP adresu a je to na světě. :bigups:
► Zobrazit spoiler

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 08 zář 2007 12:39

Všechno jde, když se chce ...

Zpět na “Vše ostatní (sw)”