Aktivace XP Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 08 úno 2018 19:20

Zdravím,

mám dotaz. Co si mám zálohovat po aktivaci Windows XP? Mám legální sedmičky, XP HOME a XP PROFI.
Nejedu na nelegálu. Vývojáři mají dostat zaplaceno. Tolik to nestojí, aby to bylo neúnosné. Kdyby to
stálo desetisíce, tak budiž. Ono to stojí pár šupů. V XP HOME stačí po aktivaci zálohovat WPA.dbl,
který je v SYSTEM32. Dám ho tam v nouzáku. Ve WIN XP PROFI to taky funguje. Visty, osmičky a
desítky nechci. Mám k tomu svoje důvody. Děkuji za poskytnuté rady.
Naposledy upravil(a) Peva dne 15 říj 2018 21:29, celkem upraveno 2 x.


Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Reklama
zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8945
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod zeus » 08 úno 2018 23:48

Aktivacni servery Microsoftu a tel.linka uz nefunguji?
A neni snazsi SLP?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 09 úno 2018 01:34

Aktivační servery fungují. Telefon si nechám jako poslední možnost. Chci automat - plechovou hubu. Živou osobu nechci. Mají dotazy typu, jestli nemám pirátskou verzi apod. SLP asi ne. Komp jsem koupil v roce 2005 a v roce 2010 jsem ho překopával.
XP HOME a WIN 7 jdou aktivovat po netu. U XP PROFI jsem dostal ISO soubor. Fyzická média nejsou k dispozici a tak
nemám CD. Aktivuji si to po telefonu, co si mám zálohovat po telefonní aktivaci? Znovu tím procházet se mi nechce,
telefon. Jde to nelegálně aktivovat, ale nechci to. CoA co jsem dostal k dokladům, klíč pak nesouhlasí, když ho
vyvolám. U XP HOME a sedmiček klíč souhlasí. Aktivuji to po netu. Děkuji za rady.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1240
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Microsheep » 09 úno 2018 05:38

Já moc nechápu, co potřebuješ a proč to vlastně potřebuješ. Ale můžeš si udělat bitovou kopii disku a v případě, že budeš chtít přeinstalovat stanici, tak pouze obnovíš ze zálohy. Pokud máš nějaký důvod neaktivovat po telefonu nebo jiný způsob. Jinak na podporu Microsoftu jsem už párkrát volal ať už kvůli aktivace office nebo windows a nikdy se mě nikdo neptal jestli mám pirátskou verzi něčeho, navíc v drtivé většině, pokud není problém se domluvíš jen s robotem.
Ryzen 5 1400 | MSI B350M GAMING PRO | MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT | 2x8GB Corsair
Media Creation Tool | Crystal disk Info | Ninite | NirLaucher

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 09 úno 2018 18:49

Pokusím se to napsat. Chci si zálohovat soubory, odpovědné za aktivaci. Reinstaluji XP, ty aktivované soubory tam hodím a nemusím aktivovat. Srozumitelné? Je tu možnost si po aktivaci udělat si klon. Děkuji.

Dodatečně přidáno po 2 hodinách 29 minutách 25 vteřinách:
Jak je myšleno toto - viewtopic.php?f=46&t=172265&p=1352784&hilit=regsvr32+regwizc.dll+regsvr32+licdll.dll#p1352784 ? Děkuji.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 15 říj 2018 03:25

Aktivace XP HOME a PROFI jde. Po netu. Musí tam být balíček SP3, SP2 mi nejde. Telefonicky to už taky nejde, vyzkoušeno.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Peva dne 15 říj 2018 21:31, celkem upraveno 1 x.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 15 říj 2018 03:28

SP 2
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Fox_25
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1106
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Fox_25 » 15 říj 2018 03:52

Však tam máš napsané proč ta aktivace u SP2 nejde, jestli to aktivuješ po instalaci tak tam nebudou ovladače síť. karty které SP3 už má nejspíš v sobě. Zkus dát připomenout později, nainstaluj ovladače a zkus aktivaci znovu, příp. si dej ovladače síťovky do iso souboru pokud potřebuješ SP2

Microsheep ti radí dobře, udělej si bitovou kopii po instalaci a aktivaci, jak začne os blbnout tak prostě obnovíš kopii a hotovo.

A u těch profíků, zálohuješ i Wpa.bak?

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 15 říj 2018 20:15

Toto si zálohuji. HOME i PROFI.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 15 říj 2018 21:15

Nejde mi to. Ten driver. Mám starší jednotku TP-LINK WI-FI.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Fox_25
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1106
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Fox_25 » 15 říj 2018 21:57

wpabal.exe zálohovat nemusíš, je to spouštěcí soubor s aktivací.

Nejde co konkrétně? Když nainstaluješ ovladač tak funguje internet ale aktivace ne? Jestli to nefunguje kvůli konf. wifi, tak si do isa integruj ovladač k normální síť. kartě.

Koukni se ještě níže, možná ti to pomůže.
https://msfn.org/board/topic/177534-how ... e-in-2018/

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 73
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Aktivace XP

Příspěvekod Peva » 16 říj 2018 03:05

Správce zařízení
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Deaktivace / aktivace software
    od itlady » 26 čer 2018 21:45 » v Vše ostatní (sw)
    3
    437
    od itlady
    27 čer 2018 08:15
  • Opětovná aktivace XP
    od Boda » 03 srp 2018 08:29 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    410
    od Boda
    03 srp 2018 11:21
  • Aktivace Win 10
    od Lanther » 19 zář 2018 20:24 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    527
    od Lanther
    19 zář 2018 21:50
  • Windows 10 aktivace
    od OZZAK2012 » 29 pro 2017 01:45 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    490
    od Petrfoo
    29 pro 2017 14:26
  • Aktivace internetu v routeru po prestehovani
    od octopus.garden » 07 lis 2018 14:28 » v Administrace sítě
    12
    514
    od octopus.garden
    07 lis 2018 15:31

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host