Skript a bod obnovení Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
ChrisTaylor
Level 2
Level 2
Příspěvky: 158
Registrován: duben 14
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ChrisTaylor » 05 črc 2018 21:06

ChrisTaylor píše:Tento.

Nyní se budou příkazy vykonávat ve správné složce, tak postupuj dle návodu.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16991
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2018 21:06

Zkus jedno:
spusť příkazový řádek, v něm zadej příkaz "wmic". Co to vrátí?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 05 črc 2018 21:17

Vrátí mi to tohle.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16991
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2018 22:35

Takže konzola WMI nefunguje. Kdyby byla v pořádku bude to vypadat takto:
wmic.png
Ještě doplnění - XP mají WMI konzolu v pro verzi, tedy, pokud máš home, máš smůlu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 05 črc 2018 23:31

Mám XP HOME.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 06 črc 2018 16:20

Zkusím toto - www.winhelponline.com .

Nejde mi to. Je to jen částečné.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Peva dne 08 črc 2018 00:23, celkem upraveno 1 x.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16991
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ITCrowd » 06 črc 2018 18:17

https://technet.microsoft.com/en-us/lib ... 80434.aspx
Pokud si myslíte, že služba WMI není správně nainstalována v počítači, zkontrolujte existenci adresáře \ WINNT \ SYSTEM32 \ WBEM. Pokud tomu tak není, služba WMI se během instalace operačního systému nebo aplikace pro správu (například SMS) neinstalovala. Můžete ručně nainstalovat jádro WMI (na rozdíl od SDK WMI). Služba WMI je k dispozici ke stažení na webu společnosti Microsoft na adrese http://www.microsoft.com. Dokonce i v případě, že instalace WMI selže, můžou se zobrazit chybové zprávy, které vám pomohou odstranit základní problém.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod Peva » 06 črc 2018 18:44

Koukal jsem a nástroj Obnovení systému byl vypnutý. Zapnul jsem ho a body obnovení pomocí skriptů jdou vytvořit. Už to nehází žádné hlášky. Asi je to opravené. Téměř vše jde, když se chce. Děkuji za rady všech uživatelů. Posunul jsem se a jsem zase o něco zkušenější. Člověk se bude učit až do smrti. Všem děkuji.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 16991
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení

Příspěvekod ITCrowd » 06 črc 2018 20:34

Peva píše:Zdravím,

jde o skripty okolo bodu obnovení. Mám ten problém poprvé v životě a tak nevím jak na to. V jiném OS
ty skripty jdou spustit. Mám něco asi nakopnuté a nevím co. Nástroj obnovení systému funguje. Jde
ručně vytvořit Bod obnovy a obnoví se to.
Jiné skripty netýkající se obnovy jdou spustit. Třeba na
produktový klíč. Děkuji za rady.

Pavel Šimon

Mě by zajímalo, jak jsi tohle dokázal s vypnutým nástrojem obnovení systému :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 1
Level 1
Příspěvky: 80
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Skript a bod obnovení  Vyřešeno

Příspěvekod Peva » 06 črc 2018 21:35

Nástroj Bod obnovy byl zapnutý a mohl jsem si vytvářet body obnovení, jen skripty vzahující se na nástroj Bodu obnovení nešly spustit a byli hlášky. Když jsem prováděl úkony z toho odkazu - toto , tak se musel nástroj BO deaktivovat, jinak si to neumím vysvětlit.
Procesor E5200 / motherboard EP45-UD3LR/ zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 250 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP HOME 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika s 2 Gb / počítám BOINC - medicínu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bash zálohovací skript
    od Zakk » 03 led 2019 18:38 » v Programování a tvorba webu
    1
    705
    od zeus
    03 led 2019 19:12
  • Jednotka pro obnovení
    od shockwave » 04 zář 2019 17:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    240
    od petrmet
    04 zář 2019 18:34
  • Obnovení dat z mobilu
    od ASKER » 26 srp 2019 15:43 » v Problémy s hardwarem
    9
    453
    od Grander
    27 srp 2019 07:49
  • Obnovení souborů z SD karty
    od sparcoo » 28 črc 2019 11:02 » v Vše ostatní (hw)
    1
    221
    od Grander
    28 črc 2019 11:53
  • Obnovení počítač je třeba opravit
    od fastf » 24 lis 2018 11:05 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    714
    od TRNX
    24 lis 2018 17:10

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti