Čím nahradit TeamViewer?

...

Moderátor: Mods_senior

Ondra1282
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: prosinec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod Ondra1282 » 05 srp 2019 12:35

Dobrý den, hledám variantu čím by se dal nahradit TeamViewer business? Našel jsem software Splashtop. Používáte ho někdo? Budu rád za jakékoliv návrhy. Děkuji moc.



Reklama
flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2411
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod flowem » 05 srp 2019 13:49

Spíš záleží, jaký funkce to musí umět.
AMD Ryzen 7 2700 + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

Ondra1282
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: prosinec 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod Ondra1282 » 05 srp 2019 14:31

Vlastně by mi bohatě stačilo, kdyby šli přenášet soubory, probouzet PC. Člověk mohl vzdáleně servisovat PC. Nevím, jestli to má každý vzdálený software, ale aby to umělo se na vzdáleném PC přepnout na druhý monitor.

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3841
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod dvorakj » 05 srp 2019 14:58


symp
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: únor 20
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod symp » 27 úno 2020 20:41


CyberCodeDroid
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 103
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod CyberCodeDroid » 02 bře 2020 04:21

Doporučím AnyDesk. Též jsem přecházel z TeamVieweru.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8229
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod mmmartin » 02 bře 2020 13:18

Stejná zkušenost.

Uživatelský avatar
atari
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2357
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Čím nahradit TeamViewer?

Příspěvekod atari » 02 bře 2020 13:44

Stejná zkušenost. Mám taky AnyDesk, a jsem spokojen.
Vadí mi tam pouze jedna věc. Když dám celoobrazovkový režim, tak už nejde přepnout zpátky. (Tedy já na to neumím, pokud to lze) Musím se znova odhlásit a přihlásit aby zmizel.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Najít a Nahradit + formátovat - makro
    od Kurimak » 17 čer 2019 21:47 » v Kancelářské balíky
    1
    889
    od guest
    18 čer 2019 10:17
  • Čím nahradit grafiku Ati Radeon HD 6870
    od cistic » 25 zář 2019 13:05 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    442
    od cistic
    25 zář 2019 16:23

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host