Mám dva počítače. Oba jsem přeformátoval a nainstaloval znovu Windows.
Mám je připojené přes router na internet. Jeden jsem rozchodil, takže funguje připojení na net.
Ten druhý se nechytá, i když to dělám stejně. Na routeru jsou ledky, u prvního PC bliká,
u druhého nebliká.
Poraďte. Děkuji.
Propojení počítačů
Píšu ještě jednou, podrobněji, v noci jsem byl unavený.
Modem je kabelový Motorola, router Air Live, rozbočení jde z routeru na oba počítače.
Dal jsem průvodce instalací sítě - jiný způsob - tento poč. se připojuje k int. přímo nebo prost.síť. rozb.
Když dám systém - hardware - správce - síťové adaptéry je vše OK )1394 net adap., 1394 net. adap 2).
Jen u dalších zařízení mám otazník (jiný most na sb. PCI, neznámé zař., PCI device, řadič sb., řadič videa, vše s otazníkama).
Síťové přip. - vlastnosti - prot. sítě int. (TCP/IP) - vlastnosti - získat adresu IP aut. - neobjeví se adresa.
Díky za radu.
Modem je kabelový Motorola, router Air Live, rozbočení jde z routeru na oba počítače.
Dal jsem průvodce instalací sítě - jiný způsob - tento poč. se připojuje k int. přímo nebo prost.síť. rozb.
Když dám systém - hardware - správce - síťové adaptéry je vše OK )1394 net adap., 1394 net. adap 2).
Jen u dalších zařízení mám otazník (jiný most na sb. PCI, neznámé zař., PCI device, řadič sb., řadič videa, vše s otazníkama).
Síťové přip. - vlastnosti - prot. sítě int. (TCP/IP) - vlastnosti - získat adresu IP aut. - neobjeví se adresa.
Díky za radu.
Podle (a jak spravne rekl karlos) je dulezity mit spravny ovladac pro zakladni desku... je imho mozne ze sice ovladac k sitovce mas napojeny, ale jezto mas zakladni desku bud nerozpoznanou nebo se spatnym ovladacem, nekomunikujou spolu... neb motherboard, jak uz napovida, komunikuje naprosto se vsim a vsemu:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2007
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01