Muj FireFox zniceho nic rozhazuje stranky. Ne vsechny, uplne nesmysle. Nic jsem nemenil. Uz se mi to jednou stalo a resil to reinstal, ale prisel jsem o vsechny zalozky atd. Nejaka pomoc? Prosim.
FireFox-rozhození stránek(VYŘEŠENO) Vyřešeno
FireFox-rozhození stránek(VYŘEŠENO) Vyřešeno
Ahoj vsem!
Muj FireFox zniceho nic rozhazuje stranky. Ne vsechny, uplne nesmysle. Nic jsem nemenil. Uz se mi to jednou stalo a resil to reinstal, ale prisel jsem o vsechny zalozky atd. Nejaka pomoc? Prosim.

Naposledy upravil(a) MeSiL dne 20 pro 2007 23:45, celkem upraveno 1 x.
- benik.martin
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
tak si záložky zazállohuj a přeinstaluj
Jinak sem nějak nepochopil tvůj problém,něco se tam nějak nesmyslně rozhazuje,ale co,kde,proč...netuším
Jo a zkus pročistit registry, CCleanerem 
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
to není rozhozené, ale u této stránky konkrétně se nenačetly CSS styly té stránky. Buď máš zakázané zobrazování CCS stylů, nebo se zkrátka nějak nenačetl. Zkusil bych pročistit cache prohlížeče (třeba jak už bylo výše avizováno CCleanerem).
Teď jsem koukal do FF a můžeš zkusit toto, zda to není zakázané. Zobrazit->styl stránky-> zda tam nemáš zadánao "bez stylu"
Teď jsem koukal do FF a můžeš zkusit toto, zda to není zakázané. Zobrazit->styl stránky-> zda tam nemáš zadánao "bez stylu"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3375
-
od PARKR