Rád bych se tu zeptal na radu. Od listopadu mám nový PC. (https://stolni-pocitace.heureka.cz/msi- ... e/#section) Monitor mám MSI Optix G27C4 a AOC 24G2U. Přičemž jak již píšu v názvu tak momentě kdy mi klesnou v jakékoliv hře FPS pod 100 (Stačí třeba už jen aby hra chvíli běžela na 95-99 fps) tak se mi neskutečně začne sekat obraz a vypadá to jako kdybych měl 20-30 fps. Zkoušel jsem reinstalovat windows, zapojit druhý monitor, zapnout v-sync (Jeho různé typy jako rychlý, adaptivní atd), Zapnout g-sync, Locknout fps, snížit frekvenci monitoru, zapojit jiný displayport kabel. Nic nezafungovalo. Řeším to až ted protože do ted jsem nehrál nic jiného než Valorant ve kterém mám 150+ fps. Ted jsem začal hrát PUBG přičemž tam samozřejmě k těm dropům pod 100 fps dochází poměrně často. Všechny ovladače mám aktuální a počítač čerstvě reinstalovaný. Pokud se tu najde někdo kdo mi poradí tak budu moc rád. Případně kdyby někdo měl opravdu chut se to semnou pokusit vyřešit za nějakou finanční odměnu tak můžeme klidně zajít na Discord/TeamSpeak a domluvit se co a jak.