WINDOWS 7 a PROCMON Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

WINDOWS 7 a PROCMON  Vyřešeno

Příspěvekod Peva » 05 črc 2021 20:46

Zdravím,

mám dotaz. Týká se to PROCMONu a WINDOWS 7 . Nejde mi tam. Mám hlášku. Jak to opravit? Děkuji.
PROCMON.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2021 20:55

Musíš ho spustit s právy správce. Pravoklik / Spustit jako správce.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 05 črc 2021 21:49

OVLADAČ.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48039
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod petr22 » 05 črc 2021 22:08

Jakou verzi Procmonu mas ?

Posledni je stara 14 dnu.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2021 22:16

To by neměl být problém - tato nová verze by měla chodit od vista výše - je to tam uvedeno.
Spíše bych to viděl na problém spouštění na virtuálním stroji. Třeba vmware pro to má speciální ovladač.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 05 črc 2021 22:20

TUTO
VERZE.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 48039
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod petr22 » 05 črc 2021 22:34

Windows 7 jsou plne aktualizovane ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2021 22:49

Ani to by nemělo mít vliv.
Sázím deset ku stu, že to zkouší na těch sedmách, co mu běží ve virtuálu na XP.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 05 črc 2021 22:54

Sázíš spravně a už jsem si je zaregistroval - legálně. Aktualizace tam nejsou.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2021 23:04

Potom platí:
ITCrowd píše:To by neměl být problém - tato nová verze by měla chodit od vista výše - je to tam uvedeno.
Spíše bych to viděl na problém spouštění na virtuálním stroji. Třeba vmware pro to má speciální ovladač.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 250
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod Peva » 05 črc 2021 23:16

Aha, to nevím. Ten vmware je placený.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN XP PRO - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21436
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WINDOWS 7 a PROCMON

Příspěvekod ITCrowd » 05 črc 2021 23:35

Ono to už tak bývá, že co je zdarma, nemusí mít funkce jako placené.
Můžeš zkusit nějaké starší verze, ale moc tomu nedávám.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Windows 7 chyba Windows Update 80072EFE
    od Italiarobuxes » 11 bře 2021 12:26 » v Windows 10, 8, 7..
    1
    1336
    od ITCrowd
    11 bře 2021 12:35
  • Pin kod Windows 10
    od Lukas462 » 27 bře 2021 14:32 » v Windows 10, 8, 7..
    8
    669
    od hroch123
    01 dub 2021 10:44
  • windows widgety
    od showpayne » 17 zář 2021 20:47 » v Windows 10, 8, 7..
    0
    93
    od showpayne
    17 zář 2021 20:47
  • Windows z Aukra
    od DonMilanez » 07 úno 2021 01:10 » v Windows 10, 8, 7..
    39
    2222
    od gogo1963
    10 úno 2021 12:05
  • Windows vypinanie
    od DonMilanez » 07 úno 2021 23:29 » v Windows 10, 8, 7..
    12
    575
    od ITCrowd
    08 úno 2021 18:33

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti