vmware/virtual pc vs hry Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

chrobak
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

vmware/virtual pc vs hry

Příspěvekod chrobak » 22 pro 2008 01:07

Cau,
Po dlouhy dobe sem si chtel rozjet nejaky stary hry na win 98 a jediny reseni to je rozjet na virtualni masine. Rikal jsem si no problem nastavim hardware jakej chci a pofrci to.
Nainstaloval sem si win 98 na oba zmineny programy akoratze windowsy jsou neskutecne liny a obvzlast na vmwaru. Takze tam poradne nerozjedu zadnou starou parbu :roll:.
Proto moje otazka zni: Jak a pokud muzu menit/zmenit virtualni zelezo napr. grafiku proste cokoliv, aby to frcelo lip?
Popripade kde muzu delat nakou jinou chybu?
predem dekuju za pripadnou radu

Reklama
Weslo
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: vmware/virtual pc vs hry

Příspěvekod Weslo » 22 pro 2008 10:26

wmvare i jakkýkoliv jiný virtualizační SW je na hry nevhodný.HW konfigurace si tam nedá měnit.Resp. experimentálně nato m pracují ale zatím bych řekl že to nefunguje.
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 22 pro 2008 11:06

mě lbys to řešit přes nějaký emulátor ale přes jaký to nevím
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

iLucas
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod iLucas » 22 pro 2008 12:46

Jaký hry např. chceš pařit? Mě na XP většina funguje buď pod DosBox a nebo přes VDMsound
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII

chrobak
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: vmware/virtual pc vs hry  Vyřešeno

Příspěvekod chrobak » 22 pro 2008 13:24

iLucas píše:Jaký hry např. chceš pařit? Mě na XP většina funguje buď pod DosBox a nebo přes VDMsound

Hry ktery na tom chci hrat prave nepokrejvaj vyse zmineny emulatory. Je to takovy slepy misto. Proto sem sahnul k virtualnimu stroji.
Konktretne serie The Great Battles of ... atd

Weslo píše:wmvare i jakkýkoliv jiný virtualizační SW je na hry nevhodný.HW konfigurace si tam nedá měnit.Resp. experimentálně nato m pracují ale zatím bych řekl že to nefunguje.

Beha mi to tak pomalu, ze to je slide show primo na plose 16 barev atd proste hruza. Proto nevim na co by se to dalo pouzit. Samozrejme chapu, ze to eni tvoreny na hry, nicmene nejde tam skoro nic.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”