Ahoj, mám problém s Power DVD. Přehraji film, vypnu P. DVD a když
tam fouknu nové DVD, tak nejde spustit a ani samotné P. DVD. Musím
comp restartovat a pok se pooomalu spustí. V nastavení vypadá, že je vše v poho, tak nevím. Jo a občas to nejde ani po prvé.
Ačkoliv jsem dříve systém překopával dost často (dokud dětičky nezmoudřely!) a pokaždé instaloval PowerDVD znovu, tak vím, že defaultní nastavení je naprosto v pohodě a jediná věc, do které v nastavení jdu je adresář, kam ukládat snapované obrázky z filmů. Pokud vím, tak reinstal PowerDVD je otázka snad 10 minut, tak raději jej přeinstaluj, než nastavovat (= rozhodit) to, co lépe nastavit snad ani nejde. Pravda, nějaké drobnosti ještě můžeš upravit (mód zvuku, zobrazování informací o toku, atd) ale to, co popisuješ by musel být daleko hlubší a pracnější zásah do programu, než pouhý reinstal. Spíše se obávám, že byly narušeny vazby PowerDVD - systém nějakým jiným činitelem, třeba virem, nebo náhodným odmazáním některé složky PDVD v systému. Doporučuji ti raději reinstal než přenastavování.
Potom je tu ještě možnost nějaké zrady v mechanice - obyčejné CDčka (písničky, programy, atd) ti v ní jedou bez problémů?
ani ne měsíc zpět jsem se tu ptal na radu ohledně výběru notebooku pro švagra, který si nakonec notebook vybral sám a to konkrétně ASUS TUF Gaming F15 FX507ZV4-LP037.
Ani ne po měsíci spokojenosti mu z ničeho nic notebook nejde zapnout,...
Poslední příspěvek
Odpojeni akumulatoru by udelalo to same.
U HP to funguje stejne, drzeni power nebo odpojeni aku.
Zdravím,
mám tu notebook z nadpisu (6 let starej, i5-8300H, 8GB RAM, GTX 1050) s nefunkční baterií. Jaká by byla cena takový věci, když bych ji vyčistil a přepastoval vs když bych vyměnil i tu baterii? Stojí asi 1300 korun. Chtěl jsem to prodávat v...
Poslední příspěvek
Ja bych nesundaval chladic ze zakladni desky. Tim ji muzes poskodit nebo znicit.
ahoj snažím se najít přesnou spotřebu energie (počet wattů) za den u tp-link archer ax73.
Našel jsem jenom tyto údaje: 12 V ⎓ 2.5 A a neaktualizovanou databazi wifi routerů -
U modemu ZTE F601 je spotřeba podle tétto stránky až 7W.
Spotřeba je...
Poslední příspěvek
Spotřeba se prostě dnes už řeší, s tím je třeba počítat. Pro měření spotřeby routerů při recenzích používám wattmetr Geti:
Kdyby tazatel chtěl třeba tip, co koupit :-)
Jinak jak píše petr - vypínat všechny spotřebiče, které necháváš ve standby. A...