NTB se chová divně

...

Moderátor: Mods_senior

marbon
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

NTB se chová divně

Příspěvekod marbon » 11 črc 2011 12:11

Úvod:
Zdravim, psal jsem sem téma na 5 nejlepších antivirů. měl jsem nainstalovanej avast a při vkládání téma 5 nejlepších antivirů my volal kámoš ať zkusim Microsoft Security Essentials. Nainstaloval jsem ho, ale zapoměl jsem že v PC nesměj bejt 2 antiviráky. Po instalaci MSE(Microsoft securi...) mi to nabídlo ať MSE aktualizuji na lepší verzi. Řekl jsem si proč ne a dal jsem aktualizovat. Když aktualizace dobíhala ke konci(už zbývalo opravdu pár vteřin) se to najednou seklo. Ze začátku to vypadalo že to teda ještě chvíly potrvá, ale poté co to trvalo asi 5-7 minut rozhodl sem se že vypnu tu aktualizaci. Nešlo to. Tak jsem dal Ctl+Alt+Delete nešlo to. Poté Alt+F4 stále to bylo seklé(i celý NTB se seknul mohl jsem hejbat jenom myší).Tak jsem ho vypnul-zapnul a nešel načíst.Zkoušel jsem to párkrát ale pořád mi to napsalo jenom to vítejte a nic(nechal jsem tam to vítejte i 15 min a nic).Pak mě teda napdalo že to pustim v noutovim režimu a odinstaluju avast(MSE nešlo v nouzovim režimu). Pár hodin NTB šel (měl jsem tam teda ten MSE) Poté po zhlédnutí komentu o 5 nejlepších antiviru sem se rozhdol nainstalovat zpátky avast
Problém:
Když jsem měl znovu nainstalovaný avast zapnul jsem net(Google Chrome) napsalo mi to že tam je trojak.
Když jsem dal v avastu rychlý test tak při 97% jsem měl 127 infikovaných souborů(což je myslil že dost při rychlym testu) Pak jsem ale musel na chvily odejít a když jsem přišel zpátky byla tam černá obrazovka a psalo to spustit v nouzovim režimu, spustit obyklým zpusobem atd.
Pak taky se strašně pomalu načítaj určitý hry (třeba jsem zapnul NBA 2k11 na ploše nic neběželo a v procesech tam bylo napsaný že to běží)
A taky mi píše když zapnu PC něco s active x že ho mám vyplej(vubec nevim co to je)
Nevíte co s tim je? Nebo třeba jestli nevíte jak to vyřešit.
Omlouvám se za dlouhej text :D

Reklama
Riviera kid
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: NTB se chová divně

Příspěvekod Riviera kid » 11 črc 2011 12:19

pokud můžeš, zkusil bych bod obnovy z doby, kdy si instaloval tem MSE. tudíž bod před jeho instalací.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

marbon
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod marbon » 11 črc 2011 12:22

Rád bych to zkusil ale počkám si ještě na pár komentu.
BTW: S W7 ještě tolik neumin nevíš kde to je ten bod obnovy? :D :D

Riviera kid
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Riviera kid » 11 črc 2011 12:30

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

Zpět na “Vše ostatní (sw)”