Je asi podobná jako si nabízel ty,akorát v jiné barvě
 Je asi podobná jako si nabízel ty,akorát v jiné barvě  Kdybys o tom ještě něco potřeboval vědět,napiš mi
 Kdybys o tom ještě něco potřeboval vědět,napiš mi 

Je asi podobná jako si nabízel ty,akorát v jiné barvě
 Je asi podobná jako si nabízel ty,akorát v jiné barvě  Kdybys o tom ještě něco potřeboval vědět,napiš mi
 Kdybys o tom ještě něco potřeboval vědět,napiš mi 

.
 .

R4sty píše:http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007Z000000AU8 tuhle jsem myslel... co tahle teda?

ta skríň
 ta skríň  :D:D:D No hele..já jako podložku používám ( i když vím že se to nemá) stůl
:D:D:D No hele..já jako podložku používám ( i když vím že se to nemá) stůl   Sem línej si tu podloužku koupit
 Sem línej si tu podloužku koupit  A jelikož mám takovej dost hladkej lesklej stůl,tak mi tam ani moc podložka nedrží,takže bez ní to je mnohem lepší :-) Ale asi se po nějaký taky poohlídnu...
 A jelikož mám takovej dost hladkej lesklej stůl,tak mi tam ani moc podložka nedrží,takže bez ní to je mnohem lepší :-) Ale asi se po nějaký taky poohlídnu...

(nic lepšího jsem nesehnal). Ale jinak dnes skoro u každý podložky se píše že drží na každým povrchu (kamarád má taky nějaký atypický stůl kde to nedrží: šle do krámu a koupil si lepidlo...)
  (nic lepšího jsem nesehnal). Ale jinak dnes skoro u každý podložky se píše že drží na každým povrchu (kamarád má taky nějaký atypický stůl kde to nedrží: šle do krámu a koupil si lepidlo...)

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 hostů