Zdravim, budu kupovat kupovat notebook. Chtel bych od vas odborny nazor, abych nekoupil kravinu. Uz par mesicu se tak divam na notebooky a par jsem si jich vybral. Momentalne mam dva, ostatni jsem vyradil sam. Napisu vam je sem a vy mi poradte, ktery je lepsi. Popripade, jestli znate nejaky lepsi a cennove podobny, tak mi ho sem hodte. Cena by se mela pohybovat do 22-23 tisic korun, maximalne do 25 tisic, ale tom uz by musel byt fakt dobry. A taky by mel zvladat dobre hry, takze herni notebook.
Ted tady moje dva typy:
1) http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p ... 526831.htm - Celkem dobry notebook, ale nevim, jestli i5 utahne dve grafiky, aby se nestalo, ze ten procesor nebude stihat tem grafikam, potom by mi dve grafiky byly k nicemu. Je tu verze s i7, ktera by byla asi nejlepsi vobou, ale je cennove uplne nekde jinde. Napiste mi prosim, jestli i5 bude stihat s tema dvouma grafikama.
2) http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y50-7 ... 139731.htm - Taky dobry notebook. U tohodle bych se nebal, ze nebude i5 stihat tehle grafice, protoze mi pride, ze 860M je slabsi nez 755M SLI a taky tady tahle i5 je o neco vykonnejsi, ale zase je cely notebook drazsi o 2 tisice nez y510p, takze nevim jestli se to vyplati.
Dale bych se chtel zeptat, jestli neznate nejaky dobry zahranicni obchod, nejlepe, ze s nim mate zkusenosti, protoze v česku jsou o dost vyssi ceny...
Jeste bych mel jeden dotaz a to, nevi nekdo co namena tohle: Manufacturer refurbished? Videl jsem to u y510p na ebay a presne jsem to nepochopil, pokud ne, tak nevadi, stejne z ebay asi kupovat nechci, protoze je to celkem dost ryskantni.
PS: Nepiste mi prosim o tom, ze bych si mel koupit stolni pc, protoze v moji situaci, potrebuju notebook.. Vim, ze stolni je o dost lepsi a levnejsi, ale nejde to. :( Takze tak no.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Črc 2014 23:27) ---
Jeste doplnim. Notebook by mel byt do 3 kg max, protoze bude prenasen do skoly, ve vlaku/autobudu, atd.. A taky by mohl mit i nejakou vydrz, ale to moc po hernim notebooku chtit nemuzu. U y510p bych na cesty vypojoval druhou grafiku, aby dele vydrzel a byl lehci. Jeste bych k tomu prvnimu (y510p) mel jeden dotaz, myslite, ze ma integrovanou grafickou kartu? Treba verze s i7 ji ma a da se pouzivat po vytahnuti jedne grafiky, ale nevim, jestli to ma taky i5.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Črc 2014 00:10) ---
Jeste jedno doplneni. Notebook by mel byt tak asi 15,6 palcu velikostne, pride mi to tak nejlepsi a nejoptimalnejsi. Pokud jsem neco zapomel zminit, tak se omlouvam a kdyztak doplnim.
Herní Notebook do 23 000 Kč Vyřešeno
Re: Herní Notebook do 23 000 Kč
Nidko by mi nepomohl s vyberem? Ktery z techto dvou je lepsi? :( Kdyz srovnam vykon/cena. Popripade jestli neznane nejaky jeste lepsi.
Asi vim, proc nikdo neodpovedel a neporadil, protoze se to nikomu nechce cist. A ja blbec jsem schvalne napsal, co nejvic informaci, protoze to tak bylo naspane v: [NÁVOD] Jak se správně zeptat?, ze cim vic info a napadu, tak tim lepe. Ale tady je lepsi napsat vetu ve stylu: Hledam herni notebook... Nebo aspon takovym lidem pomahate.
No nic zkusim to treba nekde jinde. Nebo zkusim najit nejakeho cloveka, ktery tomu rozumi.
No nic zkusim to treba nekde jinde. Nebo zkusim najit nejakeho cloveka, ktery tomu rozumi.
Ten druhý co jsi navrhnul je asi nejlepší volbou.
Re: Herní Notebook do 23 000 Kč Vyřešeno
No asi jo. Za ty dva tisice mam vice veci: 1x DVD vypalovacu prenosnou k tomu, jen jedna grafika (lepsi herni podpora) a jeste mensi spotreba, takze dele vydrzi na ceste, lepsi procesor, hlavne je taky lehci nez y510p a jeste k tomu bude mivat mensi teplotu, aspon doufam teda. Takze mam asi vybrane. Ty dva tisice se vyplati priplatit.
No kdybych se nad tim, tak dlouho nezamyslel, tak bych asi koupil y510p, protoze se mi zdal lepsi, ale ted jsem si trochu po delsi dobe uvedomil, ze neni. Takze kupuju y50-70. Pomohlo mi to k spravnemu rozhodnuti. diky :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2014 22:31) ---
Tak tedy diky a uzamykam to tu.
No kdybych se nad tim, tak dlouho nezamyslel, tak bych asi koupil y510p, protoze se mi zdal lepsi, ale ted jsem si trochu po delsi dobe uvedomil, ze neni. Takze kupuju y50-70. Pomohlo mi to k spravnemu rozhodnuti. diky :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2014 22:31) ---
Tak tedy diky a uzamykam to tu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní notebook +/- 40 000 CZK
od SaltMaster » 21 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 3202