Ok. nakonec jsem dneska byl ve zlíně v euronicsu, kde měli samsung s24d390hl, vzal jsem ho, chvíli jsem rozmýšlel a vadilo mi to že jsem ho vzal, že jsem si měl radši připlatit na novější model- s24e390 a nebo vzít benq rl2455hm protože je větší a má menší odezvu což je v hraní her good. Nakonec už ho používám u pc a barvy jsou celkem dobré, lepší než u benq rl2455hm - vím má ho brácha. Ale jinak moc nedokážu soudit, protože se v monitorech moc nevyznám jak by měli vypadat jejich zobrazení ale myslím si že to byla dobrá volba, akorát mě sere ten podstavec že ta podložka je tak velká, tudíž zabíra moc místa na stole a to je jediné co mě na tomto monitoru dost vaíd ale jinak jsem ho v hrách ještě moc neprozkoušel jen v cs go a to šlo, jinak hraji střílečky s vysokou citlivostí myši, tudíž bych si všiml asi ghostingu ale bylo to ok, sice jsem tam viděl trochu chybičky ale to bylo spíše podle mě counter strike grafikou než tímto monitorem. Kdybych ho měl zhodnotit tak mu dám 4/5 kvůli tomu podstavci co dokáže fakt nasrat

Jinak děkuji za vaše rady a váš čas, doufám že vám tato recenze pomůže při výběru. :)