Jenže bych potřeboval poradit, počítačům sice rozumím, ale fakt ne natolik, abych dokázal vymyslet co a za kolik koupit.
Takže, co bych potřeboval aby počítač uměl?
:
1. Dlouhá životnost (nevím za jak dlouho si budu moct koupit další počítač, tak bych byl rád, aby mi taky nějakej čas vydržel.. :))
2. nějaké ty hry.. upřímně bude mi stačit když bude zvládat LoLko na stabilních 80 FPS i se streamem..

3. upřímně to je tak trochu všechno, hodlám na něm streamovat LoL na nějaký normální detaily a hrát náhodný hry, ani nepotřebuju aby nějak skvěle vypadal.
Cena.
Představoval bych si tak 16 tisíc (17 i s dopravou a sestavením) rád bych to kupoval někde kde mi ten počítač rovnou složí a pošlou(možná bych uměl dát i o něco málo víc tisíc, tak když by se někdo nudil a trochu tu cenu přestřelil.. aspoň uvidím, jestli se mi to vyplatí :)).
Doufám, že takhle rozepsané to stačí, kdyby ne, klidně se zeptejte
Díky, Granko.
EDIT: teoreticky to může být bez cd/dvd mechaniky, nepamatuju si kdy jsem jí naposledy u starého počítače použil a USB porty budou stačit.

Taky bych rád doplnil, že bych rád používal 2 monitory, takže tam asi budu potřebovat 2 porty na monitor. :)