chtěl bych vaši komunitu poprosit o pomoc. Ve skládání PC se vůbec nevyznám. Sice jsem strávil několik hodin nad teorií, co a jak, ale i přes to bych to raději nechal na někom, kdo se v tom více vyzná a je s tím více v kontaktu.
Nyní mám toto - (viz. příloha)
Potřeboval bych ho vylepšit, tedy spíše kompletně nový PC, protože toto bude nepoužitelné, všechno je sakra staré, každodenně používané (minimálně 8 hodin denně).
Kdyby NÁHODOU šlo něco použít, budu rád, ale na 99% to bude chtít vše nové (počítám s tím. :) ). Potřebuji opravdu vše - obrazovku, bednu, komponenty, sluchátka, myš, atd. .
Počítač chci hlavně na hraní her (The Witcher 3, Arma 3, BF3, BF4, GTA V, Watch Dogs, DayZ, H1Z1, Space Engineers, CS:GO, Far Cry 4, ale samozřejmě bych na něm rád rozjel i hry, které budou vycházet do budoucna), dále PC potřebuji na jednoduchou práci s graf. aplikacemi (PhotoShop, Adobe After Effects,...) a v poslední řadě do školy (mám špatně poskládané priority, bohužel :(

Bedna, obrazovka, komponenty - byl bych rád kdyby se všechno toto vyšlo do těch 30000,-
- chtěl bych, aby bylo PC co možná nejtišší a moc netopilo (aktuální sestava má uvnitř na komponentech kolem 80-90° - ano vím, že je to hodně a že to není dobré, ale jelikož budu dělat kompletně novou sestavu, tak už toto neřeším...)
- převážně na hry a také natáčení/streamování, práci s graf. aplikacemi (ale myslím si, že pokud to bude stavěné na ty hry, tak si poradí i s tímto)
- pokud by se do toho zvládli nacpat 2 obrazovky, tak by to bylo skvělé (netrvám na stejných obrazovkách! ) - netrvám na tom, ale bylo by to lepší

- zákl. deska MSI, procesor Intel, grafika GForce/MSI - netrvám na tom, ale bylo by to lepší

Myš, klávesnice, atd. - to už zvládnu sám, ale kdyby náhodou někdo chtěl :)
Doufám, že jsem nezapomněl na nějaký potřebný údaj nebo na nějkou mou "touhu"

Předem děkuji všem, kteří jste toto dočetli až sem a ještě větší díky těm, kteří se mi pokusí jakýmkoliv způsobem pomoci. :)
EDIT 1 : Ještě bych snad jen dodal, že bych to chtěl především pro CS:GO, ale občas se chci odreagovat u jiných her.