Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem case, potřeboval bych nějakou která má prachové filtry(u všech otvorů), pc bude v prašnějším prostředí.
Case bude pro i7-6800k s nějakým vodním chlazením a 2x gtx 1070.
case Vyřešeno
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: case
Co se prachu týče, doporučím za sebe H440.
U nás je taky dost prachu, chlupy ze 3 zvířat a zatím jsem za 2 roky vnitřek nějak pořádně čistit nemusel, vždy jen přední filtr. Vodu tam mám taky - 2x 360mm radiátor není problém (nahoře tuším max 45mm, vpředu kolik chceš - já tam mám EK XE 360. Ale musí se dát HDD sloty pryč, v případě radiátoru nahoře ne. Ale i po odstranění stále zbude místo na 3 SSD nebo 2,5" HDD).
Dále je tu třeba R5.
U nás je taky dost prachu, chlupy ze 3 zvířat a zatím jsem za 2 roky vnitřek nějak pořádně čistit nemusel, vždy jen přední filtr. Vodu tam mám taky - 2x 360mm radiátor není problém (nahoře tuším max 45mm, vpředu kolik chceš - já tam mám EK XE 360. Ale musí se dát HDD sloty pryč, v případě radiátoru nahoře ne. Ale i po odstranění stále zbude místo na 3 SSD nebo 2,5" HDD).
Dále je tu třeba R5.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: case
Hodně prašné prostředí? Co takhle skříň pro průmyslový počítač? Filtr má důkladný a vyměnitelný: https://www.aliexpress.com/item/4u-indu ... 3.2.IM21cn
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2281
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02