Tak jsme si vzpoměl, že Crucial má utilitku an hledání kompatibilní paměti ...
http://eu.crucial.com/eur/en/systemscannerSnad by se tomu dalo věřit, ale teď jsme si to zkusil na noťasu a našlo mi to to co jsem do toho nacpal ... i přesto, že to co už tam bylo má jak nižší frekvence tak časování.
Takže to vypadá, že kluci od Crucial si myslí, že rozdílná časování asi nevadí. Zkus co ti to nabidne za kus.
Teď na to koukám, mě to podle nálepky na tvojí RAMce našlo, že to je 4GB na 1333MHz CL9 a napětí 1,5V.
No asi by to chtělo nějakou utilitku, co tu pamět pořádně identifikuje, ale s tím ais neporadím.
Belarc dá jen základní data, free verze Everestu ukáže taky prd, s tím, že místo infa to tam píše, že trial verze, tak fakt nevím.
SISandara by asi makala, ale nevím jestli ještě dělají free verzi.
POkud chceš mít jistotu, tak bych zkusil nějít nejakou funkční utilitku na identifikaci toho co tam je, pokud třeba na nálepce chybí písmeno L, tak by to byl Low consum s nižší voltáží, než těch 1,5V co to našlo mě podle štítku.
RAMku na jinou voltáž bych si tam netroufl strčit, s tím si BIOS asi neporadí.
AMD Ryzen 5 5500 3,6 GHz, ASRock B550 Phantom Gaming 4,Corsair Vengeance LPX DDR4 3200MHz SanDisk SSD PLUS 480GB, Sapphire Pulse RX 580 8GB, Gigabyte P650B 650W 80 Plus Bronze