Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na otázku ohledně PC sestavy. Na CZC jsem si "sestavil" svůj PC, resp. dal do seznamu vybrané komponenty a chtěl bych se zde zeptat, jestli bude tato sestava funkční. Myslím tím, jestli se některé vybrané komponenty nebudou s něčím "prát", jestli spolu budou fungovat, jestli mají správné konektory a také jestli je výběr vyvážený - jestli nejsou některé komponenty vůči dalším až moc špatné, nebo dobré. Popřípadě jestli někdo dokáže najít nějakou alternativu. Již celkem delší dobu zkoumám herní / multimediální PC okolo 20 tisíc a vždy jsem narazil spíše na osobní názory a zkušenosti lidí, kterým se něco líbilo a něco (a to většinou) ne. Zde se ptám spíše na objektivitu, protože každý máme svou oblíbenou značku za kterou si stojíme a každý máme nějakou značku se kterou máme špatné zkušenosti. To ale neznamená že je hned dobrá a nebo špatná.
Odkaz na seznam CZC:
https://www.czc.cz/fia1pradd6jod98asmpqj3r1hb/seznam (nechal bych si ho tam i sestavit)
Ještě pár věcí na závěr. Hledám PC okolo 20 tisíc, ne nijak závratně přes a nebojím se rozbaleného / požitého / bazarového zboží, pokud bude v dobrém stavu. Chtěl bych na něm hrát hry, natáčet je, ale taky upravovat fotky, stříhat videa, dívat se na filmy nebo být na internetu. Prostě nejlépe herní PC, který ale dokáže dělat i jiné věci. Sháním jak již sestavené PC, tak možnost vlastní sestavy někde, kde si koupím komponenty a zároveň mi PC i složí.
Nejsem žádný odborník přes PC, takže se omlouvám za případné nesmysly které napíšu a zároveň děkuji moc všem za rady, připomínky a návrhy.

PS.: Jsem jednoznačně pro kombinaci Intel + nVidia než AMD.