Zdravim, chtel bych si koupit novej pocitac.. Udelal jsem si zhruba nejak sestavu aby odpovidala jak financni strance tak vykonostni... Potreboval bych kazdopadne poradit jestli se to hodi a je to v pohode nebo se daji nejaky komponenty upravit k lepsimu vykonu respektive cene
Diky moc
https://www.czc.cz/208763,209975,176918,178163,156836,200600,191710,197359,201504/kody
Sestava PC
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sestava PC
Zdravím, zvážil bych Ryzen 1600, není o moc dražší a ten výkonostní boost tam půjde ještě docela poznat oproti Ryzen 1500X. Nicméně k takovému procesoru je GTX 1050 Ti celekm slabota, ale chápu, že nic jiného z mainstreamu asi není skladem za rozumnou cenu. Buď bych počkal až se něco naskladní nebo koupil z bazaru třeba GTX 970, ta by se měla dát dobře sehnat kolem 5K a výkon podobný GTX 1060.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 8 vteřinách:
A ten Corsair VS určitě vyměň za něco kvalitnějšího, není to moc povedená řada. Třeba za Seasonic S12II 520 nebo jestli to musí být Corsair tak alespoň řadu CX, ale ta cena někdy bývá poněkud vyšší než u konkurence...
Dodatečně přidáno po 2 minutách 8 vteřinách:
A ten Corsair VS určitě vyměň za něco kvalitnějšího, není to moc povedená řada. Třeba za Seasonic S12II 520 nebo jestli to musí být Corsair tak alespoň řadu CX, ale ta cena někdy bývá poněkud vyšší než u konkurence...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Nejraději bych na takovýto příspěvek vůbec nereagoval, jelikož tu diskutujeme nad něčím, co jsi jen bez větších záměrů naházel do košíku. Navíc tu chybí spousta informací, jako účel sestavy, finanční limit, kritérium hluku, zda budeš taktovat, kdo bude pc skládat a popřípadě nějaké další požadavky.
Za 21k bych takovou sestavu nechtěl, chce to již grafiku střední třídy a jak to s nimi je se můžeš dočíst v každém druhém příspěvku.
Za 21k bych takovou sestavu nechtěl, chce to již grafiku střední třídy a jak to s nimi je se můžeš dočíst v každém druhém příspěvku.
Nejsem moc narocnej na vylozene vykon.. Novy hry cose tyce singlu nehraju mam to spise na starsi Multi hry CG go a podobne.. Na hluku mi moc nesejde cenove kolem tech 20k.. Jde mi o to aby mi ten kompl vydrzel dalsich x let bez investice... Mam kompl tady 10 let tak sem premyslel ze koupim novej... Nahazeny do kosiku to opravdu neni.. Bohuzel se v tomhle moc neorientuju proto jsem to poslal jsem kvuli rade ne kvuli hatu a podobnym recem...
Kvůli jakému hatu? Kdo chce dobře poradit, musí se správně zeptat, a tak považuji jako základ, že by měl první příspěvek již náležité informace obsahovat... Když to tam není naházené, tak proč osazuješ Corsair VS, o kterém se dočteš snad všude, že je to nekvalitní zdroj? A připlácet si 1k za grafiku ve verzi MSI Gaming a nechat na CPU boxovaný chladič mi také nedává smysl.
Takze sestava co poslal Adys, kterymu samozdrejme dekuji je inteligentnejsi reseni ? Jak rikam moc tomu nerozumim kazdopadne ty informace jsem mohl postnout uz pri otazce za coz se omlouvam...
Dodatečně přidáno po 1 minutě 20 vteřinách:
Kazdopadne potrebuju ke grafarne pripojit urcite 2 monitory, u te graficke karty co jsem se dival je jenom jeden vystup... Je nejaky jinsi reseni pro 2 vystupy ?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 20 vteřinách:
Kazdopadne potrebuju ke grafarne pripojit urcite 2 monitory, u te graficke karty co jsem se dival je jenom jeden vystup... Je nejaky jinsi reseni pro 2 vystupy ?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Já tam vidím 3 výstupy. Jaké monitory používáš?
Mam jenom klasicky 2x 22ky full HD nic extra ale uz bych to s jednim nedal
Kazdopadne jestli jsou tam 3 vystupy tak super cucel jsem na to rano tak clovek uz moc nevidi 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 31
- 5444
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
24 led 2025 16:26