K těm předimenzovaným švindlům, já tu naopak mám jednu nefunkční čtyřgigovou, ve které jsem po rozebrání objevil 8 GiB microSD kartu! Takhle se recyklují ty co neprošly testy a dokonce se tím prodlouží životnost té flashky, protože řadič může vadné bloky nahrazovat čerstvými z nevyužitého místa...
Flash disk do 32GB - poradíte jaký? Vyřešeno
Re: Flash disk do 32GB - poradíte jaký?
Na NTFS půjde zformátovat jakákoliv flashka, i když osobně bych dal přednost EXT4 
K těm předimenzovaným švindlům, já tu naopak mám jednu nefunkční čtyřgigovou, ve které jsem po rozebrání objevil 8 GiB microSD kartu! Takhle se recyklují ty co neprošly testy a dokonce se tím prodlouží životnost té flashky, protože řadič může vadné bloky nahrazovat čerstvými z nevyužitého místa...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Re: Flash disk do 32GB - poradíte jaký?
Ahoj, pokud sháníš nějaký flash disk a chceš aby ti taky chvilku fungoval, můžu ti doporučit stránku https://ixxxxxxxxxxeriferie/flash-disk/ Sám jsem si tam už několik flashek koupil a jsem spokojený. Snad ti to pomůže. 

Re: Flash disk do 32GB - poradíte jaký? Vyřešeno
Zamysli se - myslis ze po 4 letech mu to k necemu bude ?
Krome toho, ze ty sis udelal reklamu.
Krome toho, ze ty sis udelal reklamu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 35
- 7727
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 5250
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 6826
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 11
- 4654
-
od mmmartin