Já vyštrachal ze skříně karty staré co jsem měl jako zálohu a pro mě výhodně jsem je prodal

Před půl rokem bych za ně dostal sotva půlku

Myšleno použít takovou kartu alespoň provizorně na +/- rok, než ta bublina okolo GPU splaskne (alespoň tedy doufám) a pak koupit něco pořádného.
 Myšleno použít takovou kartu alespoň provizorně na +/- rok, než ta bublina okolo GPU splaskne (alespoň tedy doufám) a pak koupit něco pořádného. 

Je mi jasný že to není "deal roku", ale dejme tomu, že to bude solidní prodejce a karta bude splňovat vypsané parametry. Jen hledám nějaké alternativy, jak přečkat toto bláznivé období (když nemáte staré zásoby, ze kterých brát) a při tom nepřeplatit čtyřnásobek původní ceny.
 Je mi jasný že to není "deal roku", ale dejme tomu, že to bude solidní prodejce a karta bude splňovat vypsané parametry. Jen hledám nějaké alternativy, jak přečkat toto bláznivé období (když nemáte staré zásoby, ze kterých brát) a při tom nepřeplatit čtyřnásobek původní ceny.

gogo1963 píše:to už máš lepší z aukra 1050ti, teď je tam jedna za 4200 (kup teď) ...
 Teď jsem se ale dostal do tak trochu patové situace, kdy 20K na novou kartu opravdu nemám a nový PC budu vážně potřebovat. Proto to provizorní řešení sehnat něco použitelného za rozumnou cenu a přečkat tohle období. V příštím roce bude snad už situace lepší.
 Teď jsem se ale dostal do tak trochu patové situace, kdy 20K na novou kartu opravdu nemám a nový PC budu vážně potřebovat. Proto to provizorní řešení sehnat něco použitelného za rozumnou cenu a přečkat tohle období. V příštím roce bude snad už situace lepší.newwes píše:Off TopicJakou platbu použít při nákupu z Mindfactory?
Jde online kartou?

Na to ti tu totiž není nikdo schopen normálně odpovědět.
  Na to ti tu totiž není nikdo schopen normálně odpovědět.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 56 hostů