btw. bude na to stacit ta moje 8800GT?). V tom pripade, kolik by stala motherboard co ma dva PCI-E sloty, pokud mozno specifikacemi stejna co mam ja, ale bude asi o dost drazsi, co? jeste bych se chtel zeptat, ma tohle vubec cenu
 btw. bude na to stacit ta moje 8800GT?). V tom pripade, kolik by stala motherboard co ma dva PCI-E sloty, pokud mozno specifikacemi stejna co mam ja, ale bude asi o dost drazsi, co? jeste bych se chtel zeptat, ma tohle vubec cenu  ?
? btw. bude na to stacit ta moje 8800GT?). V tom pripade, kolik by stala motherboard co ma dva PCI-E sloty, pokud mozno specifikacemi stejna co mam ja, ale bude asi o dost drazsi, co? jeste bych se chtel zeptat, ma tohle vubec cenu
 btw. bude na to stacit ta moje 8800GT?). V tom pripade, kolik by stala motherboard co ma dva PCI-E sloty, pokud mozno specifikacemi stejna co mam ja, ale bude asi o dost drazsi, co? jeste bych se chtel zeptat, ma tohle vubec cenu  ?
?

Co jsem tak videl, tak se to podarilo zprovoznit docela hodne lidem, neni to ani tak tezky (btw. jak dlouho uz se spooner neozyva? Protoze ted jsou na to vsude navody, ma to cca. 7 kroku...), ale fakt nevim jestli to ma cenu... jo jeste, jak moc se lisi HD5850 a HD5870?
  Co jsem tak videl, tak se to podarilo zprovoznit docela hodne lidem, neni to ani tak tezky (btw. jak dlouho uz se spooner neozyva? Protoze ted jsou na to vsude navody, ma to cca. 7 kroku...), ale fakt nevim jestli to ma cenu... jo jeste, jak moc se lisi HD5850 a HD5870? 

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Baidu [Spider] a 47 hostů