Která z ntb grafik je na hry nejlepší?

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Která z ntb grafik je na hry nejlepší?

Příspěvekod Martin63 » 22 zář 2012 10:39

Můj notebook tam jako na potvoru není. :D Ale to nevadí, myslíš, že když bych přešel z grafiky ATI HD 5650 na GeForce GT 630, že bych si nějak v FPS-kách pomohl? (Na procesor se prosím nedívej, řeším pouze grafickou kartu, protože bych si koupil nový notebook, grafika vyměnit u žádného ntb nejde, tím pádem bych si koupil i ntb s mnohem lepším procesorem, než mám dosud. Zkrátka přemýšlím, jestli má cenu si koupit nový notebook s GeForce GT 630, nebo si nechat ten starý s ATI HD 5650.)
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 22 zář 2012 10:55

Nový notebook s lepším procesorem a grafikou bude jistě lepší.Pokud ti nevadí,že na prodeji současného proděláš.Přímé srovnání grafik máš zde http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html
GeForce jasně vede.Zatrhni vybrané grafiky pro porovnání a nohoře nad tabulkou klikni na Restrict.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 22 zář 2012 11:01

Díky za odpověď. :smile: Právě, že na to se ptám tebe, jestli má cenu investovat do nového notebooku s grafikou GeForce GT 630, nebo jestli ten rozdíl bude oproti ATI HD 5650 minimální.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”