Která z ntb grafik je na hry nejlepší?
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Která z ntb grafik je na hry nejlepší?
Můj notebook tam jako na potvoru není.
Ale to nevadí, myslíš, že když bych přešel z grafiky ATI HD 5650 na GeForce GT 630, že bych si nějak v FPS-kách pomohl? (Na procesor se prosím nedívej, řeším pouze grafickou kartu, protože bych si koupil nový notebook, grafika vyměnit u žádného ntb nejde, tím pádem bych si koupil i ntb s mnohem lepším procesorem, než mám dosud. Zkrátka přemýšlím, jestli má cenu si koupit nový notebook s GeForce GT 630, nebo si nechat ten starý s ATI HD 5650.)

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nový notebook s lepším procesorem a grafikou bude jistě lepší.Pokud ti nevadí,že na prodeji současného proděláš.Přímé srovnání grafik máš zde http://www.notebookcheck.net/Mobile-Gra ... 844.0.html
GeForce jasně vede.Zatrhni vybrané grafiky pro porovnání a nohoře nad tabulkou klikni na Restrict.
GeForce jasně vede.Zatrhni vybrané grafiky pro porovnání a nohoře nad tabulkou klikni na Restrict.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za odpověď.
Právě, že na to se ptám tebe, jestli má cenu investovat do nového notebooku s grafikou GeForce GT 630, nebo jestli ten rozdíl bude oproti ATI HD 5650 minimální.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1845
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6124
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”