Zdravím, chcel by som upgradnuť svoje GPU. Momentálne mám GTX660 a chcel by som ísť na GTX770 alebo GTX780. Dôvodom by bola nie úplná istota pri nadchádzajúcich tituloch, ako Battlefield 4. Môj cieľ je 60 fps pri High/Ultra. Ktorá z týchto dvoch sa oplatí viac, jedna GTX780 alebo SLI GTX660+GTX770? Alternatívy od AMD neberiem, keďže tá značka pre mňa za nič nestojí.
Zvyšok PC:
i5 4670K
8 GB RAM
MSI Z87 G45 gaming
WD 2000 GB red
750W gold PSU
cooler master HAF XM922
upgrade grafiky
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: upgrade grafiky
Ktorá z týchto dvoch sa oplatí viac, jedna GTX780 alebo SLI GTX660+GTX770?
jedna GTX780 chápu, ale SLI GTX660 + GTX770? <= to jako 3 grafiky?
Bral bych jednu a to GTX780 teda.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
nie, to je moja momentálna GTX660 + nová GTX770, a keď GTX780, ktorý konkrétny model? Osobne vždy kupujem MSI, no verzia s TwinFrozr IV ešte nevyšla, vyjde vôbec? Keby nie je tu ešte Gigabyte s ich Windforce, s tým ešte nemám skúsenosti, je to dobrá alternatíva?
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zatím není no,..ale je u 760 a 770, čili logicky by měla být i u 780 - ale kdy příjde nevím...nicméně ani 3x slotový chladič WindForce není vůbec k zahození...oba výrobci jsou v čele prodejnosti grafik, chybu neuděláš.
niekde som sa dočítal že MSI chce vydať Lightning verziu s TF V...ale Gaming verzia s TF IV je už dávno v predaji takže neviem prečo to u nás ešte nie je.
Nějaké nesmyslné kombinace v SLI mi přijde jako pakáž. Koupit jedno pořádnou 780, za mě např. http://www.czc.cz/gigabyte-gtx-780-wind ... 80/produkt a protože to je top model, tak bych neváhal o výkonu. Navíc v SLI ty dvě tvé karty by měly daleko větší spotřebu a jak by se lišil výkon, to ale nemůžu posoudit.
EDIT: Měl jsem rozepsáno, hned po první příspěvku, ale nešlo mi odeslat.
EDIT: Měl jsem rozepsáno, hned po první příspěvku, ale nešlo mi odeslat.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
O tom jsem neslyšel, ale jestli bude TF V, tak to už bude si myslím lepší, než ako WF...vlastně už při TF IV (jak jsem kdysi četl a jestli si dobře vzpomínám) - tak při startu pc se ventilátory točí naopak a tím od prachu čistí GK.
to je pravda má to aj moja TF III len keď som ju vyberal asi po 4 mesiacoch tak čistá teda nebola 
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 19:39) ---
ešte by som sa chcel opýtať, či jedna MSI GTX770 Lightning nestačí

--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Čer 2013 19:39) ---
ešte by som sa chcel opýtať, či jedna MSI GTX770 Lightning nestačí
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2419
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9184
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2266
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4739
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 1739
-
od Kimkong