Kontrola zostavy
Kontrola zostavy
Ahojte, kamosi mi pomohli postavit zostavu a chcel by som vediet ci to vsetko bude fungovat a zapnem pocitac :) CHCEM SKONTROLOVAT ZOSTAVU NIE PREKOPAT OD ZAKLADOV.

Re: Kontrola zostavy
Nejde to zvětšit. Hodně věcí bych tam vyměnil, ale pokud to nechceš překopávat, tak ano. Bude to takhle fungovat. Zapneš PC.

BTW: a co by si tam zmenil? mozno by som nieco prijal.A som ochotny dat do 730€ lebo este nemam windows a viac ako 900€ platit nechcem.
Pokud dobře počítám, tak je to tedy 20k v Kč, na Eura to jednotlivě přepočítávat nebudu, to už si sám zpětně vyber v jaké eshopu chceš 
http://www.czc.cz/8o85auir94hvm8lt54q2qi2151/seznam
i5 4440 dostačuje a je levnější. Deska stačí H87, protože stejně není K procesor. Paměť jsem použil klasiku Crucial, grafiku stejnou jako máš ty, jiný se tam nevešla. Zdroj s větší rezervou, skříň stejnou jako ty, ventilátor ověřený F12, Pokročilejší disk Seagate.

http://www.czc.cz/8o85auir94hvm8lt54q2qi2151/seznam
i5 4440 dostačuje a je levnější. Deska stačí H87, protože stejně není K procesor. Paměť jsem použil klasiku Crucial, grafiku stejnou jako máš ty, jiný se tam nevešla. Zdroj s větší rezervou, skříň stejnou jako ty, ventilátor ověřený F12, Pokročilejší disk Seagate.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Autorovi: v podstatě tam máš dobré komponenty, ale zbytečně drahé řekl bych. Například ten procesor oproti modelu 4440 nenabízí nic navíc, kromě větší frekvence, což připlacet za větší frekvenci, když si ji mužu klidně sam doma a zadarmo dotaktovat mi příjde hloupé 
Máme zkušenosti s disky Seagate a radši je přednostně volíme, než WDčka.
A ten Gelid je až bych řekl zbytečný...v pohodě postačí nějaky za 300,- nebo i boxovaný.
Zdroj je kvalitní, dostatečný, ale drahý a na 4440 + GTX760 postačí i Seasonic 500W T3 OEM.
ZBYTEK JE OK
OCZ ZSka nejsou skladem..

Máme zkušenosti s disky Seagate a radši je přednostně volíme, než WDčka.
A ten Gelid je až bych řekl zbytečný...v pohodě postačí nějaky za 300,- nebo i boxovaný.
Zdroj je kvalitní, dostatečný, ale drahý a na 4440 + GTX760 postačí i Seasonic 500W T3 OEM.
ZBYTEK JE OK
mmfmoc:
OCZ ZSka nejsou skladem..
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5685
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 10:52