PS4 vs Xbox one Vyřešeno

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

AdamProGaming
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: PS4 vs Xbox one

Příspěvekod AdamProGaming » 22 kvě 2016 17:28

:D Starker :D no když si spočítáš cenu her a konzole dohromady tak za ty 2 roky co si do toho cpal prachy tak by si měl nadupaný PC cca 30K .. protože Konzolové hry nestojí pár stovek ale většinou okolo tisícovky za to na PC [CENSORED].. nemusím konzole a pokud konzoli tak xbox díky lepšímu držení ovladačae (x360) tak softu a tichosti konzole.. :) a to že na tom jedou hry jak mají no nevím 30 až 15 FPS u tw3 ... v konečné fázi tě to stojí uplně stejně a máš to jen na horších detailech..
Naposledy upravil(a) Martab dne 22 kvě 2016 17:54, celkem upraveno 1 x.
My Steam Profile (from SteamDB)

• Worth: $1069 ($308 with sales)
  • Games owned: 86
  • Games played: 57 (66%)
  • Hours on record: 5,245.0h

Reklama
Michael850
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PS4 vs Xbox one

Příspěvekod Michael850 » 22 kvě 2016 17:41

Ale ten počítač za 7-8K nebude topit jak nějaký možná až high-end a bude o dost tišší a dost možná to vydrží ještě dlouho po záruce, což se u té konzole říct nedá, když na tom skoro neudržíš ruku. Ono pokud na tom PC děláš co nemáš, tak se do toho dostane vir vždy, kdyby na to každý kupoval hry a nepirátil by je z torrentu a já nevím co všechno, tak tady není stále zaplněné TOP 60 s HJT s prosbou o vyčištění. Ovladač stáhneš k desce a grafice a máš víceméně vystaráno, osobně jsem se s takovým problémem nikdy nesetkal, jakože by mi nešla hra a já nemohl ani za nic přijít, čím to může být. Ale samozřejmě je pravda, že to s tou konzolí vyjde pohodlněji, ale nese to tolik nevýhod, že bych do toho nešel ani za zlatý prase, když můžu mít PC. Ale chápu, priority má každý jiný a pokud mu to za tu "pohodlnost" stojí, prosím, ať si kupuje co chce, nic proti tomu nemám, pokud bude spokojený, proč ne... Tím bych tento spam už raději ukončil, holt vždy se toto téma "jakou konzoli" zvrtne v téma "PC vs. konzole". Myslím, že názorů na to tu je v celém tomto fóru dost a není třeba to stále rozebírat dokola. Náš nazor tu už je si myslím dostatečně jasně vylíčen.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Xbox Series X = nemozne zakupit?
    od AirCrew » 15 úno 2025 16:05 » v Vše ostatní (hw)
    14
    8962
    od AirCrew Zobrazit poslední příspěvek
    17 úno 2025 20:46

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”