to že je némáš rád je jen Tvůj subjektivní pocit a nás nezajímá.....btw co se ti na Aceru nelíbí.....vždyť poslední dobou se hoodně zlepšil a rychlost a kvalita servisu / zákaznického centra je bezkonkurenční....při případné reklamaci by neměl větší problémyCrasherKill píše:Za ty prachy bych vzal nějakou jinou značku než Acer (nemám s ní dobré zkušenosti a nemám ji rád)
Kdy je nejlepší čas koupit notebook do školy?
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Kdy je nejlepší čas koupit notebook do školy?
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Myslím si, že každý si zde prezentuje svůj názor.
Podívejte se, za kolik se dnes prodávají CPU, před 3 měsícema se Core i5 prodávala za 4600,- a dnes ji nepořídíte pod 5000,-. Leze to pořád nahoru a krize EURO s tím celkem hýbe.
Podívejte se, za kolik se dnes prodávají CPU, před 3 měsícema se Core i5 prodávala za 4600,- a dnes ji nepořídíte pod 5000,-. Leze to pořád nahoru a krize EURO s tím celkem hýbe.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
tjn
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- Oldaantala
- Level 2

mate pravdu,koupim si ho asi v zari..
- CrasherKill
- Level 5

Ano je to můj názor(stejně jako tvůj že se acer zlepšil) Já ho nikomu nenutím, jen jsem upozornil na moje né dobré zkušenosti a ať se tazatel zařídí jak chceskunkicz píše:to že je némáš rád je jen Tvůj subjektivní pocit a nás nezajímá.....btw co se ti na Aceru nelíbí.....vždyť poslední dobou se hoodně zlepšil a rychlost a kvalita servisu / zákaznického centra je bezkonkurenční....při případné reklamaci by neměl větší problémyCrasherKill píše:Za ty prachy bych vzal nějakou jinou značku než Acer (nemám s ní dobré zkušenosti a nemám ji rád)
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
http://ekonomika.idnes.cz/prodejci-elek ... nomika_iky" onclick="window.open(this.href);return false;
Everybody lies so don't trust anyone. :)
- TheSkeleton
- Level 3

Acer je dobrý.. a má skvělý servis.. při reklamaci mi přímo k baráku dojel kurýr od Aceru vzal mi notebook a do týden mi ho přivezl zpět, samozřejmě vše zdarma :) ..(závada - špatná RAMka)
Life's too short to remove USB safely.
Chlapi, nechci zadělávat na flame, ale opravdu si myslíte, že je známkou kvalitní značky to, že po pár týdnech provozu musí notes převzít servis? Já tedy ne, já jsem přesvědčený, že kvalitní výrobek servisáka neuvidí nikdy...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
- TheSkeleton
- Level 3

u každého výrobce se někdy závada najde.. jde o to že mají opravdu kvalitní, rychlý a spolehlivý servis.. ne jak u některých jiných firem, kde vadný produkt leží měsíc(e) někde v servise a stejně na závadu nepříjdou a dají vám výrobek nový (takhle si já servis nepředstavuji).. znám plno lidí kteří mají Acera a ještě servis neviděli :), byl to asi ojedinělý případ
.. ale prostě všude závady jsou a budou.. jenom někde je to častější no :)
Life's too short to remove USB safely.
Odpověď na dotaz - koupit nejlépe včera, dnes je skoro pozdě!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Oldaantala
- Level 2

takze myslite ze tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72767" onclick="window.open(this.href);return false; je ten pravej?
mohl by být
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 3749 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pikaso.andreas
-
- 7 Odpovědi