Výběr myši
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Výběr myši
Já mám tuto a je prostě super. Při vypnutí zaděláš senzor, takže se tam při přenášení nedostane bordel, je k ní pouzdro, skvěle se s ní manipuluje, stačí tam 1 baterie, pokud chceš, aby byla lehčí. Má 2 režimy kolečka - krokovací a pak na jedno protočení ti projede i 200 stran
Ergonomie super. I na jednu baterii vydrží fakt dloho, už nevím, kdy jsem ji měnila je to dost dlouho. Mám ji od počátku prázdnin a zatím není ani trochu ošahaná a přitom je používaná a přenášená fakt dost. No a 2x už mi spadla
a jakoby se nic nestalo. No ale minulá mi padala víc, tuto si fakt hlídám. Velikostně je tak jak chceš. Nikdy nebyl problém, že by nereagovala.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Přesně tak, MX518 má základ 125 Hz, takže je samozřejmostí přetaktovat myš na 1000 Hz nebo 500, klasický hráč rozdíl nepozná, ale profi hráč ano a pokud si myslíte a kupujete si tu A4techku kvůli jejím DPI hodnotám, tak jste blázni, protože se nejlépe hraje na hodnotách 400 - 800, osobní nastavení myši mám nastavenou defaultně 1000 Hz samozřejmě přetaktované USB porty, protože jinak hodnotu ratu nelze změnit, myslím že už u nových kousků z řady RAZER to je automaticky v ovladačích, které jsou u Logitechu takřka nepoužitelné.. pak mám samozřejmě vypnutou akceleraci u myši, protože se zapnutou akcelerací nemůžete hrát dobřeOwner píše:Každý správný FPSkař ti řekne, že každé zpoždění, ikdyž zanedbatelné může hrát ve hře svou roli.
Jsem také pro drátovou.
Za sebe bych bral tuto : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55604
Sice je o hodně levnější, než máš svůj limit, ale myší jsem už vyzkoušel několik a vždy se mi hrálo nejlépe s těmi, které byly vyrobené A4 Techem. I mezi laserovkami, které jsem zkoušel nemá chybu.
Tak tak. Kupovat myš kvůli DPI je nesmysl.
CSku se věnuji zhruba k 8 letům a hraji na 400DPI, 1000Hz, ve Winech standart 6/11 a ve hře mám 1.3 sens. Ano, je to pomalý, ale čím pomalejší, tím lepší
Člověk si zpřesní aim a ruka pak již cuká, kam hráč potřebuje.
A4Tech jsem měl jednu. Neříkám, že se mi s ní hrálo špatně, ale prostě jsem k ní měl nědůvěru, sem tam ulít senzor, tripple-click tlačítko akorát překáží a kvalita zpracování povrchu na mě taktéž dojem neudělala. Proto jsem sáhl po klasice - Razer.
Jestli na velké ruce a hraní, tak nejoblíbenější myš světa v profi gamingu - Microsoft ie3 :)
Pokud na hraní, tak SteelSeries Xai, MX-518 či nějaký kousek od Razeru. Tohle jsou značky a typy myší, které jsou léty prověřeny profi hráči v ligách jako je CPL apod.
A pokud to chce autor topicu jen na kancelářskou myš, je 1000-1500,- škoda dávat.
A4Tech jsem měl jednu. Neříkám, že se mi s ní hrálo špatně, ale prostě jsem k ní měl nědůvěru, sem tam ulít senzor, tripple-click tlačítko akorát překáží a kvalita zpracování povrchu na mě taktéž dojem neudělala. Proto jsem sáhl po klasice - Razer.
Jestli na velké ruce a hraní, tak nejoblíbenější myš světa v profi gamingu - Microsoft ie3 :)
Pokud na hraní, tak SteelSeries Xai, MX-518 či nějaký kousek od Razeru. Tohle jsou značky a typy myší, které jsou léty prověřeny profi hráči v ligách jako je CPL apod.
A pokud to chce autor topicu jen na kancelářskou myš, je 1000-1500,- škoda dávat.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Tu myš nepotřebuji na žádné extrémní výkony, FPS mě moc neberou. Mám ji spíš na hrají RPG a strategií, kancelářskou práci a práci ve photoshopu. A protože jí občas přenáším, tak prostě preferuju bezdrátové.
Ta Microsft Wireless Mouse 5000 vypadá dobře, docela u ní uvažuju.
Logitech Anywhere Mouse MX by se mi možná hodila ještě víc (používám ji i k NTB a tam se takovým povrchům nevyhnu), ale zase ta cena je na myš hodně vysoká.
Ta Microsft Wireless Mouse 5000 vypadá dobře, docela u ní uvažuju.
Logitech Anywhere Mouse MX by se mi možná hodila ještě víc (používám ji i k NTB a tam se takovým povrchům nevyhnu), ale zase ta cena je na myš hodně vysoká.
Naposledy upravil(a) Mithril dne 26 zář 2010 16:16, celkem upraveno 1 x.
Jo,no s cenou souhlasím..ale jsem za ni ráda,je fakt skvělá. Původní cena byla skoro 2.000,- a to už by fakt nehrozilo, toto bylo hodně nad limit,ale jsem maximálně spokojená. Taky mi vyhovuje,že prostřední tlačítko je za kolečkem - mačká se líp jak kolečko a to se aspoň tolik nezatěžuje a hlavně je to tak malý pohyb dozadu z kolečka,že to ničemu nevadí. Jen ta cena je přehnaná a od toho,co jsem ji koupila vůbec neklesla..
Ale našla jsem tady za míň a prý bez dopravného.
Edit: Tak asi s dopravou. Škoda.
Ale našla jsem tady za míň a prý bez dopravného.
Edit: Tak asi s dopravou. Škoda.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 9170 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od HelFix
-
- 15 Odpovědi