Příspěvekod samotarrk » 14 led 2011 22:48
Já jen zastávám názor, že dobrá deska bude mít v budoucnu dobrou grafiku a bude to dobré PC.
Deska s grafikou low - nebude nikdy dobré PC. Jakou chybu uživatel udělá koupí desky s nejlepší integrovanou grafikou? Bude-li mu dostačovat, bude spokojen, nebude-li dokoupí grafiku. Také jsem provozoval něco přes rok dvoujádro s integrovanou grafikou HD3200 a šlo to. Jistě nejsem velký hráč, ale spousta her (samozřejmě ne ty používané v ttestech grafik) jelo perfektně. Colin Mc Rae, Toca Race Driver 2, Age Of Empires III, Trainz 2006 a 2009, Empire Earth apod. Bohužel neznám a nikdy jsem nehrál tebou uváděné hry. S tím NFS si však nejsem jistý. Něco takového jsem myslím nerozjel, ale nevím to bych kecal. Zkusil bych to. Navíc má integrovaná grafika výhodu v případě, že odejde dedikovaná, je možné používat PC. Kvalittní deska je základ.
Snaž se do prvně dvouch zmiňovaných desek protlačit třeba Marfym uváděnou grafiku. Ale myslím, že to má čas. Co to nejdříve zkusit s integrovanou? HD4250. Určitě bych připlatil ty 300kč za X3.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540