Doporučte kvalitní myš a sluchátka

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Doporučte kvalitní myš a sluchátka

Příspěvekod iDkcz » 01 srp 2011 20:27

Cena neurčuje kvalitu !

Využiješ někdy 6000 dpi ? Já mám Abyssusku, která zvládá 3500 dpi a jedu jí ná 1000hz USB a 450 dpi - chci přesnou myš na hraní, ne stíhačku :smile:

O značce KOSS si neslyšel ? KOSS kope za první ligu, tím se ani nechlub, že jí neznáš :D

A jinak nevíme, jestli rád ergonomickou ( osobně totiž nesnáším ergonomické myši - proto Abyssus ), boční tlačítka atd - na vzhled NEKOUKEJ ! ( viz. ROCCATka s barevnýma efektama atd,.. )

Jinak Ti taky něco hodím: Myš a sluchátka.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )

Reklama
Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 01 srp 2011 20:55

Dík za rady, opravdu si jich vážím a beru je na vědomí. A souhlasím, nekoukám jen na cenu ale všichni víme jak už to tak bývá. K tomu rozlišení. Moje aktuální myš má tuším přes 3000 DPI a musím říct že sem tam bych vyšší rychlost i uvítal. A promiň, moc se omlouvám, že neznám značku KOSS. Nejde jen o ten vzhled myši ikdyž se mi líbí ale jde o to že má dost podobný tvar myšky co mám teď a s tou se jezdí jedna radost...

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 01 srp 2011 21:28

Tak jsem se trefil otázkou, jestli Ti vyhovují ergonomické, či "obouruční" tvary myšky :) V tom případě Tě Kona nezklame :)

Za KOSS se nemáš proč omlouvat, jen mi to zaskočilo :)

Jinak sluchátka ber SteelSeries, Koss, Creative ( kupříkladu Fatal1ty - osobně používám a vyhovují mi více než Siberie ), z myší Razer, Roccat, SteelSeries, nebo by Tě taky mohla uspokojit Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 - taková žijící legenda ( která se snad už ani neprodává ) - něco jako KOSS Porta Pro u sluchátek :))

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 01 srp 2011 21:37

Značky u sluchátek tebou uvedené nejsou jediné dobré. Opomínáš sennheisery, beyerdynamicy ap.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 01 srp 2011 21:41

Žbeky: No co se týká Koss, tak rozhodně dobrý sou. To samý Steelseries (drtivá většina hráčů je má), ale každopádně Seiny a Beyer to je jiná liga :-)

Jinak ty zmíněný Koss UR 40/T nebrat, je to strašněj paskvil, jehož jediná výhoda je váha. Sám sem je měl a znovu bych je nikdy nechtěl.

Chceš-li kvalitní myš, drž se známejch a ověřenejch značek jako třeba Logitech :-)
Naposledy upravil(a) Orcus dne 01 srp 2011 21:43, celkem upraveno 1 x.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 01 srp 2011 21:43

Aby nedošlo k nedorozumění - kossy nejsou špatné. Sice s nima nemám nejlepší zkušenost, co se týče spolehlivosti, ale zvuk ok. Spíš šlo jen o doplnění seznamu o řekl bych ještě lepší značky, ns které se jaksi zapomělo
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 01 srp 2011 22:07

Tak nevyjmenovával jsem všechny dobré značky, spíše ty, které se na herní průmysl soustředí jako jedny z nejvíce :)

Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod Orcus » 01 srp 2011 22:13

Jenom ještě přihodím jeden návrh. Tyhle sluchátka sem koupil asi před 14 dny (potom co se předchozí rozhodly v půlce akce přestat hrát) a nemůžu si je vynachválit.... i ten desing je pěknej (mají vícero ruzných kombinací):

http://www.umerkura.cz/zvukova-technika ... -mint.html

V balení jsou dva typy odpojovacího káblu (rovnej, kroucenej), tjs. odpadaj problémy se zničením konektorů při přenosu. Dál je tam fajnovej pytel co sluchadla poojme + dva typy naušníku (uzavřenej a míň uzavřenej). Jinak jejich zvuk je krásnej a čistej i při full volume.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 02 srp 2011 19:55

Díky za rady, ty se vždy odí. Hodně přemýšlím o těch Creative Tactic3D Sigma ale ještě se zeptám. Na co bych měl tak nejvíc koukat při výběru sluchátek?

Ty Sennhei​ser jsou OK ale ty co bych bral jsou od 4,000 výš což už je úplně mimo. Ale je to škoda. Podobně je na tom i značka Beyerdynamic. Ale u těch mi stejně přijde že jsou dělané spíš jen na poslech hudby...

Jinak hodně dobré zkušenosti mám právě se značkou Creative a možná také proto mě tak lákají. Ty Creative Fatal1ty vypadají také dobře, mám za to že právě tyto má kamarád....

iDkcz
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod iDkcz » 03 srp 2011 00:21

Creative Fatal1ty jak jsem již říkal vlastním osobně, mám je již podruhé za sebou ( první sem nechal na LANce :-( ), takže pokud by ses pro ně rozhodl a váhal, klidně napiš, rád Ti cokoliv zodpovím.

Jinak ty Creative Tactic3D Sigma nevypadají špatně, ale pokud je to kolem náušníků z koženky tak rozhodně neber - vlivem potu, nandavání / sundavání atd. se koženka po čase loupe a pak už jen zbývá kartáč, horká voda a drhnout to všechno dolu, jinak to má pak člověk nalepený úplně všude :D

hipiry
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod hipiry » 03 srp 2011 01:05

Takhle- Roccat je opěvovaná značka, osobní zkušenost nemám. S čím ale mám osobní zkušenost a co jsem schopen posoudit a s čím mám zkušenost i jako muzikant, jsou studiová sluchátka. Pokud na nich chceš ušetřit, nejde ti o to, aby byla herní a vyplázl jsi zbytečný peníze za design, mikrofon apod., tak vem AKG K-77 http://kytary.cz/akg-k77/HN098544/
Sám je mám- za ty peníze bezkonkurenční poměr kvalita zvuku/cena. Zvuk je čistej. U Kossů jsou často přebuzený basy a hlavně platíš za značku víc, než u AKG. AKG dělaj levný hudební hardware tak, že ušetřej na mateirálu a designu, ale na úkor toho ti poskytnou kvalitu zvuku/záznamu, kterou najdeš u dražších věcí. AKG K-77 jsou levný, kvalitně zpracovaný, pohodlný uzavřený cirkumaurální sluchátka se zvukem, kterej není pro audiofily, ale pokud jím nejsi, tak ti ručím za to, že tě, pokud nemáš se studiovkama zkušenost, posadí na řiť:)
Ideální na hudbu, u her poslouží taky:)
¨
edit: a při výběru sluchátek ti jejich parametry až tak nepomůžou. Pokud máš možnost, tak si zajdi do většího obchodu s hudebninama, jako je Audiotek, nebo třeba i obchod kytar.cz a ozkoušej si je!

FIDLIK
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod FIDLIK » 03 srp 2011 08:57

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67261 + http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31149

Myš prověřená kvalitou, všichni profesionální hráči ti jí doporučí
Sluchátka používají nejlepší teamy (eSuba, fnatic.. atd atd) takže stěma taky chybu něuděláš ;)
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nová sluchátka
    od Riviera kid » 24 kvě 2025 08:40 » v Vše ostatní (hw)
    4
    3189
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    24 kvě 2025 18:47
  • Bezdrátové sluchátka
    od Dolpi » 28 lis 2024 06:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2560
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 21:36
  • Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
    od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3148
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    18 led 2025 17:51
  • Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
    od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem
    0
    1365
    od maiki Zobrazit poslední příspěvek
    07 čer 2025 00:36
  • Herní sluchátka okolo 4 tisíc
    od Aurelian » 17 pro 2024 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC