Takhle- Roccat je opěvovaná značka, osobní zkušenost nemám. S čím ale mám osobní zkušenost a co jsem schopen posoudit a s čím mám zkušenost i jako muzikant, jsou studiová sluchátka. Pokud na nich chceš ušetřit, nejde ti o to, aby byla herní a vyplázl jsi zbytečný peníze za design, mikrofon apod., tak vem AKG K-77
http://kytary.cz/akg-k77/HN098544/Sám je mám- za ty peníze bezkonkurenční poměr kvalita zvuku/cena. Zvuk je čistej. U Kossů jsou často přebuzený basy a hlavně platíš za značku víc, než u AKG. AKG dělaj levný hudební hardware tak, že ušetřej na mateirálu a designu, ale na úkor toho ti poskytnou kvalitu zvuku/záznamu, kterou najdeš u dražších věcí. AKG K-77 jsou levný, kvalitně zpracovaný, pohodlný uzavřený cirkumaurální sluchátka se zvukem, kterej není pro audiofily, ale pokud jím nejsi, tak ti ručím za to, že tě, pokud nemáš se studiovkama zkušenost, posadí na řiť:)
Ideální na hudbu, u her poslouží taky:)
¨
edit: a při výběru sluchátek ti jejich parametry až tak nepomůžou. Pokud máš možnost, tak si zajdi do většího obchodu s hudebninama, jako je Audiotek, nebo třeba i obchod kytar.cz a
ozkoušej si je!