Ale vždyť žádné B-die nemají, E jsou kvalitou (možná jen trochu lepší) srovnatelné s obyč Microny nebo Hynixy. Na 3600 MHz CL16 se to možná může opravdu dostat, tak ale pro ty lepší B je toto zase stock frekvence, takže ty se potom po OC stejně dostají zas mnohem dál, ten kdo na ně připlácí je tak určitě nenechá. Jinak bych se nedivil, že někdo v tom samém dostane takové a někdo makové čipy, to zas bude taková směs a záleží jakou chytneš várku a co se tam zrovna dávalo, nikde není specifikováno, jaké tam mají být, takže to může být cokoliv, předem se to nedá nijak určit, je to taková křemíková loterie, stejně jako u grafik - Samsung čipy jsou tady taky celkem vzácností, ale jak je chytneš, většinou se taky dají nejlíp taktovat.Azmir píše:To nevím, kde si viděl, že tam jsou samsung čipy, testoval je přímo myslím buildzoid a měl tam tuším Hynixy, co ani on jakožto oproti nám "overlock god" nebyl schopný dostat tuším nad 3466 Mhz a to ještě myslím nebylo plně stabilní, dost nadával že ty čipy jsou odpad, tak jsem to tu pouze přenes. Moc se mi nechce věřit, že nejlevnější ramky by používaly aktuálně nejlepší samsung čipy, když b-die skončily, ale může se stát haluz.
Michael850 píše:No jako upřímně Kingstony poslední dobou moc nemusím, vždyť mají úplně příšerné parametry, hlavně ta obyč řada Fury, nechápu, co na tom ti lidi furt vidí, že jsou pořád tak populární, jde vidět, že mají o dost silnější marketing než třeba Crucial, který musí nabízet o dost lepší modely, aby to vůbec někdo chtěl, ta značka nemá vůbec tak dobré jméno a všude reklamu, aby si toto mohli dovolit. Jako věřit tomu, že musí být nějaké Predatory nutně kvalitnější je dost naivní, mě osobně to spíš odpuzuje a už bych je málokdy úplně doporučil.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů