Příspěvekod Azmir » 28 črc 2019 06:40
Já taky nic nepsal že mají B-die. Jenom že skončily a e-die je právě měly/mají nahradit. Jen jsem původně myslel že E-die dělá opět jenom samsung a podle všeho je dělá ještě micron, proto jsem psal o samsung čipech. Hynix and Nanyae zatím ne. To právě vím, že to je velká loterie, čím nižší takt nebo levnější cena, tak tím většinou ještě větší. Jenom mi to právě přišlo spíš nepraděpodobné, že budou v těch nejlevnějších ramkách jako tyhle crucialy dobré čípy, co zvládají v pohodě 3600+. To bych spíš viděl na nějakou šťastnou sérii, když jak vidno jinde zřejmě dostali ne tak "šťastné" čipy. Pokud kdokoliv chytne štěstí a podaří se mu levné a dobré paměti, může si gratulovat, otázka kdybychom těch crucialů koupili třeba 10 kusů z rlůzných stránek včetně třeba ebaye atd, kolik z nich by stabilně těch 3600 skutečně dalo a ty dobré čipy mělo. Údajně jsou tyhle e-die i v hyperx fury, horší řada než predator a zároveň jsem nikdy neslyšel, že by se zrovna lowend hyperx fury byly volbou ram overlockerů. Fakt těžko říct u pamětí, že zrovna tyhle nebo tamty co jsou 3000 Mhz dají 3xxx/4xxx. 80% se to třeba podaří, 20% ne. Ty můžeš být zrovna jeden z té menšiny. Jenom ty predatory mi osobně přišli v té šanci větší, navíc když jsem zároven věděl, že někomu se to už nepovedlo, ale očividně někomu dalšímu se to povedlo.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical