doplnenie PC
doplnenie PC
dobry den chcel by som sa spytat ako mam vylepsit svoj pc aby my tam isli niejake hry napr mafia 2 alebo take nieco novsie a poradte mi co mam dokupit prosim tu je moj pc spec :Typ procesora CPU #1 AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+, 2484 MHz ram 2 gb ddr2 Názov zákl. dosky MSI K9N Neo v2/v3 (MS-7369) windows xp service pack 3 Grafická karta NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) Monitor Asus VW195 [19" LCD] (81LMQS021008) Disková jednotka SAMSUNG HD250HJ (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) Názov zákl. dosky MSI K9N Neo v2/v3 (MS-7369) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN)
Re: doplnenie PC
Pokud máš peníze tak třeba takto http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 25011OJF01
s tím že by si starou základovku, procák, grafiku a ramky prodal. To by mohlo vynést tak 2000kč.
Ovšem nenapsal si zdroj
s tím že by si starou základovku, procák, grafiku a ramky prodal. To by mohlo vynést tak 2000kč.
Ovšem nenapsal si zdroj
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
ta graficka karta je celkom dobra ?
Jo jde o levnější střední třídu. S mafii 2 nebude mít problém http://extrahardware.cnews.cz/test-sapp ... strana/0/8
Každopádně pokud by jsi chtěl silnější tak je taky možnost, ale musel by jsi napsat maximální investici.
Každopádně pokud by jsi chtěl silnější tak je taky možnost, ale musel by jsi napsat maximální investici.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
ja by som sa najprv zameral na graficku kartu ostatne komponenty by som dokupil neskor a ta grafika co si mi poslal bude suvisiet s mojou zakladnou doskou ?
Ano šla by tam, ale byla by hodně bržděna procesorem. K tvému procesoru tak maximálně 4850tku? Tu seženeš v bazaru za 800kč.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
aha neda sa moj procak trosku pretaktovat ci to bude marne 

Šel ale nemělo by to cenu, moc by sis nepomohl. Ale i na 4850ce jsem mafii 2 dohrál na plné detaily bez AA při 1440x900. Každopádně napiš tu maximální investici
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
graficku kartu do 100 e ak by niejaka bola
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
7750 nebo 7770, tam se do 100E vejdeš (viz předchozí košík). Každopádně ta karta bude na nic, pokud Ti ji nedoplní procesor.
Každopádně by sis u Mafie II pomohl s tou 4870, ale otázkou je, zda to má význam, protože nic nového stejně s tímto procesorem nerozběhneš.
Každopádně by sis u Mafie II pomohl s tou 4870, ale otázkou je, zda to má význam, protože nic nového stejně s tímto procesorem nerozběhneš.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Tak to nemá cenu. Jak říkám můžeš koupit za 32e 4850, GTS 250 možná i 5750 nebo 6750. Ale už ty budou lehce přibržďovány. Jak jsem psal našetři alespoň 200e a pak můžeš koupit to co jsem posílal a nebo kup některou z tamtěch.
Pro diamond: se 4870 nemá šanci, osobní zkušenost ten procák to nevezme.
Pro diamond: se 4870 nemá šanci, osobní zkušenost ten procák to nevezme.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
ok ja skusim nasetrit a vybavim si tie veci zatial dakujem
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Čer 2013 11:40) ---
to budem setrit asi rok
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Čer 2013 11:44) ---
a este nieco kedbi som vynechal tu zakladnu dosku ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Čer 2013 11:40) ---
to budem setrit asi rok

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Čer 2013 11:44) ---
a este nieco kedbi som vynechal tu zakladnu dosku ?
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”