Dobrý den,
Jak už název vypovídá hledám nějaké SSD do svého NTB. Kapacita by měla být 60GB. Zatím jsem našel tady tenhle disk: http://www.alza.cz/kingston-ssdnow-v300 ... 368935.htm co si o něm myslíte ? Je dobrý ? Pokud ne tak cenový strop je 1500kč.
Výběr SSD do NTB
Re: Výběr SSD do NTB
A co tento?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
děkuji jak je na tom ten Corsair co se týče kvality množství zápisů atd.. je na tom lépe jak kingston ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ten kingston byl dobrý, než do něho začali cpát vnitřnosti z nižšího modelu (pokud to tak stále je).
Ten crucial tu doporučujeme pořád, nabídne dlouhou životnost na dobrou cenu, má sice pomalejší zápis, ale o to moc u SSD nejde, čtení je přednější.
S Corsair SSD sice zkušenosti nemám, ale spíš bych ho nebral a vzal prověřenější značku. Navíc ten crucial tě vyjde o 300,- dráž a máš tam dvojnásob místa.
Ten crucial tu doporučujeme pořád, nabídne dlouhou životnost na dobrou cenu, má sice pomalejší zápis, ale o to moc u SSD nejde, čtení je přednější.
S Corsair SSD sice zkušenosti nemám, ale spíš bych ho nebral a vzal prověřenější značku. Navíc ten crucial tě vyjde o 300,- dráž a máš tam dvojnásob místa.
Sestava v profilu.
Ok dneska se ještě rozhodnu a pak napíšu co jsem koupil
Teoreticky může při rozhodování ještě posloužit i info, které má CZC u některých produktů - poruchovost.
Otázkou však je poměr prodaných kusů/reklamovaných/zahrnutých do oprávněné reklamace atp. (tzn. relevantnost informace)
Spíše asi jen orientační hodnota... (viz obrázek)
Otázkou však je poměr prodaných kusů/reklamovaných/zahrnutých do oprávněné reklamace atp. (tzn. relevantnost informace)
Spíše asi jen orientační hodnota... (viz obrázek)
jj taky jsem si toho všiml ale jak si teď čtu tak prý budu potřebovat ještě nějakou case na ten SSD abych ho mohl upevnit a on se nehýbal. Je ten case doopravdy tak důležitý ? Mám NTB Acer Aspire V3 771G.
Tady je vnitřek mojeho NTB:
ještě mě napadlo použítí mSata můžete mi prosím poslat ještě nějaké mSata disky ?
Tady je vnitřek mojeho NTB:
ještě mě napadlo použítí mSata můžete mi prosím poslat ještě nějaké mSata disky ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4351
-
od VojtouNerCZ
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 19:28