Bazarový notebook Vyřešeno
Bazarový notebook
Dobrý večer, potřeboval bych poradit s jednou věcí. Chci si kupovat tenhle notebook http://pc.bazos.cz/inzerat/50279294/PRO ... ia-1GB.php , jelikož jsem ze Zlínského kraje, ale otázka je, jak zjistím, že v noťasu je vše v pořádku a není tam třeba špatná součástka či tak něco a pochybuji, že by mě to pán půjčil, že bych to zanesl do servisu, aby mi to zkontrolovali :) To je zase blbost. Proto se chci zeptat, jak to udělat, abych nekoupil noťas a za půl roku by mě odešel či kupoval nějaký komponent. Děkuji
Re: Bazarový notebook Vyřešeno
Obavam se ze to nemas zadnou sanci zjistit - bylo by treba projet zakladni desku prumyslovym rentgenem aby se dalo rict zda je ci neni poskozena. Muzes maximalne overit ze se notebook nesekne nebo nerestuje pri maximalni zatezi.
HP ma v BIOSu test zakladni desky, pameti a disku - ani ten nesmi vykazovat chybu.
Co se tyce prodeje, mas zaruku 12 mesicu na skryte vady. Idealni je ovsem koupit notebook od prodejce, ktery poskytuje klasickou zaruku - obvykle 6 nebo 12 mesicu.
HP ma v BIOSu test zakladni desky, pameti a disku - ani ten nesmi vykazovat chybu.
Co se tyce prodeje, mas zaruku 12 mesicu na skryte vady. Idealni je ovsem koupit notebook od prodejce, ktery poskytuje klasickou zaruku - obvykle 6 nebo 12 mesicu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 987
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 říj 2024 10:23