Zdravím zrovna jsem narazil na slevu na 980Ti od Zotac a chtěl bych vědět rozdíl mezi tady těmi kartami
1. http://www.czc.cz/zotac-gtx-980-ti-amp/173334/produkt
2. http://www.czc.cz/msi-gtx-980ti-gaming- ... 76/produkt
980Ti Zotac vs 980Ti MSI
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 980Ti Zotac vs 980Ti MSI
Zotac má referenční PCB, kvůli kterému očividně půjde hůř taktovat (proto má asi tak nízké frekvence oproti jiným), troufnu si říct, že bude asi hlučnější - s tím souvisí teploty, ale k lepšímu.
Osobně bych stejně vzal Zotac, kvůli ceně, vzhledu
EDIT: a nejnižším teplotám z GB, MSI, EVGA.
Osobně bych stejně vzal Zotac, kvůli ceně, vzhledu

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Hele vím že asi nejsi nějakej ekonom ale bude to takhle levný ještě dlouho ? 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že to nebude ani tak o ekonomice, jako spíš o tom, za kolik CZC dané zboží sežene.
Každopádně z delšího používání CZC si myslím, že sleva dlouho nebude. Ale taky záleží, co je podle tebe dlouho. Pro mě je dlouho i týden
.
Každopádně z delšího používání CZC si myslím, že sleva dlouho nebude. Ale taky záleží, co je podle tebe dlouho. Pro mě je dlouho i týden

Sestava v profilu.
Aha ok díky
Dodatečně přidáno po 34 vteřinách:
A herní rozdíl mezi těmito kartami asi nebude co ?
Dodatečně přidáno po 34 vteřinách:
A herní rozdíl mezi těmito kartami asi nebude co ?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Abych nezapomněl, počítám s tím, že sis všiml, že Zotac má záruku 2 roky a MSI 3 ne?
Vše záleží na taktu, kterého karta dosáhne. Jak jsem psal, v tom bude dle mého lepší MSI. Ale není to závratný rozdíl. Rozdíl v ceně je zde hlavně záruka.
Vše záleží na taktu, kterého karta dosáhne. Jak jsem psal, v tom bude dle mého lepší MSI. Ale není to závratný rozdíl. Rozdíl v ceně je zde hlavně záruka.
Sestava v profilu.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
No pokud Zotac, tak bych bral spíš tu Omegu.
Naposledy upravil(a) Michael850 dne 02 dub 2016 13:05, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Taky možnost, ale na těch 1300MHz se dostane snad každá, většinou jsou hranice až kolem 1450. Dokonce i tu té AMP!.
Sestava v profilu.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
No já bych hlavně v dnešní době asi GTX980Ti nekupoval... Jinak z těch dvou bych bral MSI kvůli záruce, pokud ji budeš za rok prodávat, líp se prodá.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Být na mě tak bych v této cenové relaci už zase tak nešetřil. Kdo chce šetřit nebude kupovat 980Ti. Ten cenový rozdíl už mi nepříjde tak markantní, abych kupoval "horší" kartu.
Vidím "na objednání", taky se může stát, že uvedená cena nebude ta konečná. Už to tady mockrát bylo. Netvrdím, že na CZC, myslím obecně.
Vidím "na objednání", taky se může stát, že uvedená cena nebude ta konečná. Už to tady mockrát bylo. Netvrdím, že na CZC, myslím obecně.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Na CZC se mi nestalo, že by nebyla konečná.
V čem je ta karta o poznání horší? Je hlučnější a má referenční PCB, to nic nebrání tomu, aby jela stejně, jako ta MSI. Naopak já bych radši uvítal nižší teploty, které karta má. Hlučnost se možná dá upravit vlastním fan profilem a pak teploty budou nejspíš totožné.
Sám jsem schválně koupil nejlevnější 980Ti, co byla a nemám problém ji dát na 1557/8100 a ušetřil jsem v té době 3500,- oproti nejlevnější jiné kartě.
V čem je ta karta o poznání horší? Je hlučnější a má referenční PCB, to nic nebrání tomu, aby jela stejně, jako ta MSI. Naopak já bych radši uvítal nižší teploty, které karta má. Hlučnost se možná dá upravit vlastním fan profilem a pak teploty budou nejspíš totožné.
Sám jsem schválně koupil nejlevnější 980Ti, co byla a nemám problém ji dát na 1557/8100 a ušetřil jsem v té době 3500,- oproti nejlevnější jiné kartě.
Sestava v profilu.
"Vidím "na objednání", taky se může stát, že uvedená cena nebude ta konečná. Už to tady mockrát bylo. Netvrdím, že na CZC, myslím obecně."
Prodejce je povinnen prodat zbozi za cenu, ktera je uvedena.
Pokud to nekdo dela jinak, bude to zajimat COI.
Prodejce je povinnen prodat zbozi za cenu, ktera je uvedena.
Pokud to nekdo dela jinak, bude to zajimat COI.
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”