Dobrý den, zvažoval jsem koupi nové grafické karty a narazil jsem na problém, monitor má pouze VGA vstup a ten na gk není. Díval jsem se na redukce ale nevím jestli koupit DVIxVGA nebo HDMIxVGA popřípadě DPxVGA a pak jsou zde ještě aktivní a pasivní .Monitor je Full HD 60Hz. Díky všem za rady.
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
rád bych se vás poprosil o radu s výběrem nových monitorů. V současné době mám aoc ag241qg a k tomu nějaký nejlevnější Asus, oba jsou 24 palcové monitory.
Monitory budou hlavně na hraní a na práci, často pracuju z home officu a v současné...
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Zdravím a pardon, vůbec jsem nevěděl jak to nazvat, ale problém je následující:
Občas (teď už častěji) se jakoby odpojí monitor a píše, že nemá signál, ale například zvuk v pozadí funguje. Win+ctrl+shift+B nepomáhá. Capslock a numlock nereagují (ale...
Poslední příspěvek
Kabel nemuze zpusobit pad a restart ovladace graficke karty.