Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

VydasGamesCZ
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: prosinec 18
Pohlaví: Muž

Re: Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Příspěvekod VydasGamesCZ » 25 pro 2018 21:00

Tak jsme dali do eufi podle tutorialu a nenabootoval

Dodatečně přidáno po 1 minutě 40 vteřinách:
Tak nenabootoval



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 37259
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Příspěvekod petr22 » 25 pro 2018 21:07

Tys v BIOSu prehodil bootovani na UEFI ?

Z toho nainstalovane Windows nemaji radost.

VydasGamesCZ
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: prosinec 18
Pohlaví: Muž

Re: Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Příspěvekod VydasGamesCZ » 25 pro 2018 21:09

To znamená odinstalovat Windows 10 dat UEFI a nainstalovat

Uživatelský avatar
malay
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 281
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Příspěvekod malay » 25 pro 2018 21:11

Z čeho je ta deska, z Dell Optiplex? Starý Optiplex s kartou AMD řady RX jsem dosud neviděl, ale viděl jsem funkční s kartou nVidia řady GTX 1050 (od EVGA).
Sapphire Pure Black X58, Xeon X5670@4,2/4,0GHz + Thermalright Archon, RAM 48GB 1700MHz, GPU Sapphire RX580 Nitro+ 4GB, SSD 128GB, 3x SSD 250GB, HDD 1TB, RAMdisky, Corsair RM550x, zabaleno do Fractal Define R5

VydasGamesCZ
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: prosinec 18
Pohlaví: Muž

Re: Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Příspěvekod VydasGamesCZ » 25 pro 2018 21:13

No jo ale ty peníze na to nejsou kupují z bazaru

Dodatečně přidáno po 2 minutách 42 vteřinách:
Alespoň budu moct být pokusný králík nebo spíš můj PC bude.

Uživatelský avatar
malay
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 281
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Příspěvekod malay » 25 pro 2018 21:20

Rozumím a držím ti palce abys uspěl. Když se podělíš o zkušenosti a výsledek, nebude to marná práce.
Sapphire Pure Black X58, Xeon X5670@4,2/4,0GHz + Thermalright Archon, RAM 48GB 1700MHz, GPU Sapphire RX580 Nitro+ 4GB, SSD 128GB, 3x SSD 250GB, HDD 1TB, RAMdisky, Corsair RM550x, zabaleno do Fractal Define R5

VydasGamesCZ
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: prosinec 18
Pohlaví: Muž

Re: Mohu dát do 64 bit sběrnice grafiku s 128 bit ??

Příspěvekod VydasGamesCZ » 25 pro 2018 21:21

Všem děkuji moc a budu doufat fakt děkuji.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 57 vteřinách:
nebudu jěště uzavírat potom až karrta příide tak řeknu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Lze 2 Disky a dvě verze Windows 7 32-bit a 10 64-bit
    od Raďa » 07 srp 2018 15:11 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    12
    952
    od RIKI22
    23 srp 2018 12:32
  • vin 7 32 bit za vin 10 64 bit?
    od diletant a laik » 11 úno 2019 10:29 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    833
    od diletant a laik
    19 úno 2019 11:54
  • Rozjede deska 64 bit windows ?
    od helpmeboys » 07 zář 2018 20:55 » v Vše ostatní (sw)
    2
    527
    od hroch123
    08 zář 2018 01:11
  • 64-bit operační systém a BIOS
    od Dolpi » 02 kvě 2019 14:15 » v Vše ostatní (sw)
    3
    382
    od petr22
    02 kvě 2019 14:59
  • Ethernet ovladač pro Windows XP 32.bit
    od Honzapc » 13 úno 2019 18:25 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    312
    od zeus
    13 úno 2019 18:29

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 24 hostů