--------------------------
Pro mého otce jsem sestavil před 3 lety jako amatér počítač, jelikož jsem neměl kolem sebe nikoho kdo tomu rozumí jsem nejspíš udělal mnoho chyb. Můj otec se začal zajímat o práci v Unity a Unreal Engine no a taky si zahrál nějaké herní novinky ale. Jako sestavu jsem vybral toto :
Deska : MSI B150 Gaming M3
Procík : Intel Core i7 6700
paměť : 32GB DDR4 2133mhz HyperX Fury
Grafika : Geforce GTX 970 a nyní jsem dokoupil GTX 1080
Zdroj : Fortron Hyper M 700W
Monitor : Myslel jsem, že když koupím 2K monitor Asus ROG 144fr + Gsync že udělám dobře ale na rozlišení 2000+ se nové hry prostě sekají

Jde o to, že Unreal už tato sestava nezvládá a proto jsem dostal doporučení kontaktovat vás, že mi tu možná někdo poradí. Můj otec je na měsíc pracovně a já bych mu chtěl natajňačku jako překvapení sestavit nový PC ale tentokrát pod novým Ryzenem na který jsem našel recenzi zde : https://youtu.be/QuIGMSDjuJY
Dnes jsem si také přečetl článek o tom, že už grafické karty Geforce podporují Freesync což je pro levnější monitory. Do sestavy bych mohl dát mích posledních 35 000 může i bez monitoru pokud by na Geforce opravdu šel Freesync tak monitor seženu i od MSI 144 mhz za 4000 . Omlouvám se za otravování ale konečně se dostanu na nejpodstatnější věc.
Byl by tu někdo ochotný a našel by se tu někdo kdo by mi třeba v CZC udělal seznam nějakých komponentů ?
Děkuji za Váš čas