Novy pc zdroj Vyřešeno
Novy pc zdroj
Ahoj zrovna dneska se mi vypl muj pc a nechce naskocit. Zkusil jsem vse postupne vytahovat a zapinat pc jestli to neco udela. Ale jedine co to udelalo tak ze kdyz byl pc dele vypojeny tak kdyz jsem ho zapl tak se rozsvitil a roztocili se ventilatory na par sekund a pak zhasl a zase se vypnul. Cim dele byl vyplej tak mi prislo ze vydrzel byt zaplej dele. Po vytahnuti vseho krome procesoru vydrzel byt zaplej tak 20s a pak zase kleknul. Takze si myslim ze to je spatny zdroj. Ale nemam to jak jinak vyzkouset. Mam sice v planu ted nekdy kupovat novou pc sestavu nejakou drazsi do 50-60k . Ale rekl jsem si ze bych si zatim mohl koupit novy zdroj nejaky kvalitni vykony ktery bych pak pouzil na tu novou sestavu ale aspon zkusim jestli nahodou jeste ten novy nerozjede tuhle starou. Mohl by mi nekdo poradit nejaky dobry zdroj ktery bude stacit na sestavu kolem 50-60k a bude dobry a kvalitni? Diky . Ja vim mozna je to blbost a spatne premysleni ale myslim ze zdroj o par mesicu az tak nezestarne a dopredu ho klidne muzu koupit ne?
Diky.

Re: Novy pc zdroj
Tak tak, souhlas s tím Corsairem :) lepsi nekoupis za tu cenu
Ten dotaz je ale blbě, sestava za 60k může mít spotřebu třeba 1000W a nebo jen 250W (třeba proto, že tam bude profi monitor a grafika za většinu ceny). Zdroj se vybírá podle spotřeby PC a ne podle toho, kolik celkem stálo.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Tak jsem si vybral co mi xbs doporucil. Nemyslim si ze bych kupoval tak vykonou grafickou kartu do 60 k aby ten zdroj nestacil tak dekuji za radu a pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2443
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 13:26